sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Viikonloppu

Nousin perjantai-aamuna reippaana ylös ja lähdin salikamat päällä kohti salia. Tarkoitus oli mennä pumppiin. Salille päästyäni huomasin tunnin olleen peruttu vasta aamusta ohjaajan sairastuttua. Itse yleensä tarkastan vielä illasta ennen nukkumaanmenoa, että onhan tunti varmasti huomenna, mutta näköjään sekään ei aina riitä.

Olen tosi laiska käymään pelkästään salilla. Tykkään saada kunnon lämmön päälle jonkun aerobisen-, spinning- tai pumppitunnin avulla ja sen jälkeen tehdä lyhyen kierroksen salilla joko jalkatreenillä tai käsi/keskivartalotreenillä. Noh, kaiken tämän alkulöpinän jälkeen totuushan on se, että kun salin lähellä on kerta stockka niin päädyin heti aamusta hulluille päiville seikkailemaan niissä treenikamoissani :) Rahaa tuli tuhlattua...en muista edes tarkalleen mitä ostin... poikaystävän siskontytölle kirjan, poikaystävälle shortsit, leffalippuja ja ainakin allaolevassa kuvassa näkyviä Iittalan kartiolaseja.

Tykkään arkisissa ruokailuvälineissä pelkistetyistä muodoista. Lautasina meillä on valkoista teema astiastoa ja mielestäni nuo lasit sopivat siihen hyvin. Juhlavammassa kattauksessa käyttäisin Villeroy & Bochin astiastoani ja vaikka kristallilaseja.


Luin viikonlopun aikana (siis samalla kun olen ollut koko viikonlopun ajan töissä kotitoimistollani) Nina Garcian kirjan, josta pidin muuten todella paljon. Kirja on jotenkin kivaa luettavaa ja vaikka paljoa uutta juttua siinä ei minulle tullut jäi siitä kuitenkin hyvin positiivinen fiilis ja innostus taas shoppailemaan ;) aivan kun minä sellaista tarvitsisin...Suosittelen siis!

6 kommenttia:

 1. Kartiot on tosi kivoja :) Mulla ei oo niitä itellä, kun sain niin paljon muita laseja lahjaks ni ei kaappiin mahtuis :( Mä tykkään myös pelkistetyistä muodoista astioissa. Mulla on valkoista KoKoa ruokalautaset.

  Täytyy varmaan kesällä lukea toi kirja. Mun mielenkiinto on heränny, kun sitä on kehuttu niin paljon :)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, meillä on jopa astiastoja myöten sama maku :P Meiltäkin löytyy valkoista teemaa ja samaisia kirkkaita kartio- laseja ;)

  VastaaPoista
 3. Mistä olet ostanut tuon kirjan ja onko suomenkielinen? :) Monestakin paikasta olen etsinyt (sitä toistakin Garcian kirjaa minkä nimi nyt ei muistu mieleen) mutta etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta. :(

  VastaaPoista
 4. Kirkkaat kartio-lasit ovat ihania! :) Sain eräästä työpaikasta niitä joululahjaksi ja olin ihan taivaissa. :D

  VastaaPoista
 5. Hih, rupes ihan naurattaa kun mietin etta olit salille menossa ja sit marssitkin salikamat niskassa stockalle. :D
  Mutta sehan kannatti, nuo lasit on kauniita.

  Arvaa kun ma luin sen The One Hundred, niin mun piti tehda siita itelle ostoslista,kavin siis ne kaikki sen mainitsemat lapi ja kirjotin ylos mita puuttuu... :)

  VastaaPoista
 6. Nina: luin ton kirjan ihan parissa tunnissa, se ei siis ole raskasta luettavaa ollenkaan.

  Paubella: hihiihii, pelottavaa ;)

  Jenni: ostin kirjan Nykistä ja kirja on englanninkielinen. Etsit varmaankin the One Hundred kirjaa, mutta itsekään en sitä silloin löytänyt kun se on uusin niistä. Sitä kirjaa on kuitenkin nettikaupoissa myynnissä, kannattaa googlettaa :D

  Nanna: ostin ne ihan hetken mielijohteesta :) mutta olen tyytyväinen ostokseeni ;)

  madison: hehhee, sanos muuta..lenkkarit jalassa tukka ponnarilla siellä vedin :P Mulla puuttuu noista kolmesta just toi uusin, pitää hankkia vielä se, että mäkin pääsisin tekemään ostoslistaa ;)

  VastaaPoista