keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Which one?

Tarkoitus on lähiaikoina sijoittaa... Nimittäin jompaan kumpaan allaolevaan. Olen huono sijoittamaan osakkeisiin ;) Kuvat ei välttämättä ole juuri tasan sitä mallia mitä itse olen ajatellut, mutta kysynkin nyt teidän mielipiteitä.

Kumpaan sinä sijoittaisit?


24 kommenttia:

 1. Itse sijoittaisini Chanelin laukkuun... Mielestäni laadukkaita trenssejä löytää halvemmalla mistä tahansa, mutta Chanel laukkuja ei (:

  VastaaPoista
 2. chaneliin. klassikko on aina klassikko. ja laukku on aina hyvä sijoitus!

  VastaaPoista
 3. Kannatan 2.55! Itselläni on kyseinen kultasilla ketjuilla ja rakastan sitä niin paljon ja varjelen sitä kaikelta pahalta :) Eli pääasiassa se pääseekin käyttöön vain erikoistilaisuuksissa. Olen myös havitellut jumbo-kokoa samasta laukusta...

  Tosin myös Burberryn trenssi on mun ostoslistalla... Vaikeeta ;)

  VastaaPoista
 4. CHANEL! vaikka ois toi taakiki ihana, mut chanel se on koko elämän arvoesine <3

  VastaaPoista
 5. Paha ! Mutta niin kun edellä sanottiinkin, esim. zaralta saa hyviä trenssejä joten kannatan Chanelia. Sitä voi myös käyttää koko vuoden ja takkia vain viileinä aikoina. :)

  VastaaPoista
 6. Chanel ehdottomasti! Minäkin vielä joku pvä...

  VastaaPoista
 7. Yhdyn edellisiin, eli vaikka molemmat on klassikoja, saa hyvännäköisiä trenssejä edullisemminkin. Trenssiä ei kuitenkaan automaattisesti miellettä Burberryksi, joten se voi olla miltä merkiltä tahansa.

  Tuon näköisistä laukuista sen sijaan tulee vaan mieleen Chanel ( tai siis Chanel -kopiot). Joten pitäisi olla aito ja oikea!

  VastaaPoista
 8. Chaneliin sijoittaisin minäkin! :) Ei sillä, etteikö Burberryn klassikkotrenssikin olisi hyvä kohde, mutta perustelen mielipidettäni sillä, että laukku todennäköisesti kestää ehjänä ja puhtaana pitempään kuin takki eikä välitä mahdollisista vaatekokomuutoksista. :D

  Mutta tosiaan, upeita molemmat! Tee päätös sen perusteella, kumpaa uskot itse käyttäväsi ja rakastavasi pitempään. :)

  VastaaPoista
 9. Itse oon haaveillut tuollaisesta kauniista vaaleanbeigestä trenssistä, joten jättäisin laukun vaikka ensi vuoden hankintalistalle. ;)

  VastaaPoista
 10. laukkulaukkulaukku !

  VastaaPoista
 11. Mulla myös "sijoitussuunnitelmissa" molemmat, ennemmin tai myöhemmin :) Tällä hetkellä tosin ensimmäisenä listalla on Burberryn trenssi, ehkä sen takia, että se on aavistuksen halvempi, mutta myös siksi, että joka kevät ja syksy tulee ostettua uusi takki ja haluaisin vihdoin sellaisen kappaleen, jota voin pitää seuraavat kymmenen ja kaksikymmentä vuotta :) Joten sanon, että trenssi!

  VastaaPoista
 12. Laukkuun ehdottomasti! Kuten jo ylempänä on todettu, niin melkein yhtä tyylikkäitä trenssejä löytää halvemmallakin. Eikä takki ole niin kiva sijoitus mun mielestä kun laukku. :)

  VastaaPoista
 13. laukkufriikkinä juuri classic flap bag olisi myös mun valinta. ihmiset sekoittaa flap bagia ihmeellisen paljon 2.55-laukkuun.. mulla on myös listalla burberryn trenssi, mutta chanel tuli kyl kirkkaana ykkösenä, joten se oli mun matkamuisto Pariisista :). ennen ku sovitin laukkua, olin ostamassa ehdottomasti jumbo-kokoa (tätä lauren conrad paljon käyttää), mut livenä se oli valtava! makuasioitahan nää on, mut mun mielestä toi laukun malli kärsii, jos se on liian suuri. nahka kannattaa miettiä sen mukaan, missä aikoo laukkua käyttää. omaani otin caviarin, sillä vaikka laukku on pieni, aion käyttää sitä lähes päivittäin ja haluan että se pysyy naarmuttomana :). anteeksi tää infotulva, ääneni siis chanelille, muttei burberryn trenssikään olisi yhtään huono valinta :).

  -marine

  VastaaPoista
 14. marine: olen huomannut tuon että laukku meilletään vahingossa 2.55, mutta classic flap bag S-koossa on siis unelmani ja ajattelin itsekin caviaria ihan vain sen vuoksi etten jaksa repiä hiuksia päästäni yhden naarmun takia ;) Saanko udella mitä maksoit laukusta Pariisissa?

  VastaaPoista
 15. Mitä opiskelet? Tuskin ainakaan kauppatieteitä...

  Tuskin kumpikaan yllä olevista on SIJOITUS sanan oikeassa merkityksessä, koska harvemmin laukut taikka takit mitään voittoa tuottavat.

  Anyways, viisasteluideni jälkeen kannatan kuitenkin Chanelin laukkua, koska OSTOKSENA sille löytyy varmasti enemmän käyttöä.

  VastaaPoista
 16. Vaikea valinta mutta kallistuisin tässä tapauksessa ottaisin laukun. Laukkua voi käyttää ympäri vuoden ja trenssiä vain osan vuodesta. Niin kuin muutkin mainitsivat niin tyylikkäitä trenssejä saa edullisemminkin mutta Chanelin laukku on Chanelin laukku :)

  VastaaPoista
 17. mulla on tuo laukku jo, joten mä ostaisin tuon trenssin :) tosin jos laukkua ei olis niin ehdottomasti ostaisin sen, se on periaatteessa ikuinen ja klassikkojen klassikko :) mulla tuo caviar skin versiona juuri siitä syystä kun moni muukin on maininnut eli se ei juuri naarmunnu :) ostit kumman vaan niin hyvä sijoitus se on anyways

  chloe

  VastaaPoista
 18. Psst...mulla olisi myynnissä classic flap (tummansinisenä, lampaannahkaisena) kultadetaljeilla s-koossa.
  Laukku on ostettu Pariisilaisesta vintage liikkeestä ja on tosi hyvässä kunnossa.
  Se on täydellinen kaveri tummansinisille farkuille ja Lauren Conradilla on samanlainen kaviaarinahkaisena;)
  http://fashionarchives.files.wordpress.com/2009/02/lccutetop2.jpg

  VastaaPoista
 19. Itse haaveilen Burberry trenssistä, joten valitsisin sen, mutta tietty jos pitäisin tuosta laukusta yhtään enempää kuin nyt, niin sitten sen! :) Käytetyn klassikkolaukun arvo ei kuitenkaan laske samalla tavalla kun käytetyn vaatteen.

  VastaaPoista
 20. aika pahan laitoit! kumpikin on klassikkoja ja aivan ihania, mutta kyllä mä varmaan chanelin ottaisin. 2.55 et muualta saa, mutta hyviä trenssejä kyllä :)

  VastaaPoista