sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Birthday gift

Lupasin tosiaan esitellä teille synttärilahjani heti reissun jälkeen ja vaikka kuinka hyvin yritin kuvia niistä saada niin jostain syystä kamerastani tulee vaan epäselvää kuvaa kun otan tuosta kellosta lähikuvaa. En ole mikään expertti kameroiden kanssa, mutta luulen syyn tosiaan olevan hyvin hyvin yksinkertainen. Kamerani on sen verran simppeli pokkarikamera, että siitä ei selkeitä lähikuvia saa pienistä yksityiskohdista.

Tarkoituksena on ollut ostaa uusi kamera jo tässä kuukauden verran, mutta mitenkään en vaan saa aikaiseksi mennä kauppaan ja verrata kameroita keskenään. Pohdin siis Canon 500d:n ja g12:n välillä. Hmmm...nyt joku pohtii että miksi minulla on vaikeuksia päättää järjestelmäkameran ja digikameran välillä, mutta syy on hyvinkin yksinkertainen. Luulen, etten olisi niin ahkera järkkärinkäyttäjä kun mitä se vaatisi ja toiseksi järkkäsin paino kammottaa hieman :) En tykkää kanniskella kovin painavaa laukkua reissuissa ja olisi tietty kiva saada sellainen kamera jolla saa kuitenkin hyviä kuvia. Olen tällä hetkellä siis kovasti päätymässä Canon g12:een.


No mutta, tässäpä nämä synttärilahjani ovat! Toki sain muitakin superkivoja lahjoja myös ystäviltäni, mutta pidän niitä jotenkin enemmän henkilökohtaisempina enkä siksi ajatellut niitä esitellä.
Tuo MK kello on ollut synttäripäivästä lähtien hyvin ahkerasti ranteessani ja on yksi rakkaimmista lahjoista poikaystävältä <3

Parasta tuossa lahjassa oli se, että en ollut puhunut siitä edes poikaystävälleni kun kerran joskus ohimennen. Hän oli käynyt kurkkaamassa blogiani ja löytänyt toiveeni täältä :) Olin siis todella puulla päähän lyöty kun synttäriaamuna sain kellon paketissa!

Oletteko muuten huomanneet, että MK kelloja saa nykyään Stockkalta? Eipä ole enää hirveä vaiva hankkia tuollaista ihanuutta itselleen toisin kuin pari kk sitten minkä poikaystäväni sai kokea :)

5 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja olet saanut! Onko tulossa postausta New Yorkin reissun ostoksista? Oletan että sieltä on tullut ainakin jotain shoppailtua :)

  VastaaPoista
 2. Aijai, ihania lahjoja! Mulle myös poikaystävä joka osaa ostaa lahjaksi MK:n kellon - pitää alkaa vinkkaamaan ;)

  VastaaPoista
 3. Leena_L: ajattelin laittaa postauksia ostoksista tällä viikolla :)

  K: hihi :)

  VastaaPoista
 4. oi ihania lahjoja oot saanut! toi kello on kyllä tosi kiva täytyy myöntää (: itsekkin juuri synttäreitä viettelen! poikaystävältä lahjaksi sydämen keräilykoruuni<3 takana siis vasta puolivuotta yhdessä :>

  VastaaPoista
 5. Haidi: heii, toivottavasti sulla oli kivat synttärit! sydänkoruja on aina ihana saada ;)

  VastaaPoista