tiistai 15. helmikuuta 2011

Top with neckline flounce

Kävin sunnuntaina pikaisesti kurkkaamassa josko Zaraan olisi vihdoin tullut jotakin uutta niiden tunkkaisten alerekkien tilalle niin jopas sain yllättyä positiivisesti :) Sovitukseen lähti alle 10min sisään yhtä jos toista. Valitettavasti, mukaan ei kuitenkaan päässyt kuin tämä allaolevassa kuvassa näkyvä toppi, sillä muissa oli joko väärä koko tai ei muuten vaan näyttänyt samalta päällä kuin mitä rekissä antoi kuvitella.

Heh, kuinkakohan kauan jaksan jatkaa vielä tästä kuvanlaadusta marmattamista? Niin ja mun polvet ei ole sisäänpäintaipuneet vaan olen ottanut näköjään erittäin omituisen asennon kuvanottohetkellä.


paita- Zara
housut- H&M


P.S. Heeeei, tää on muuten mun 100:s blogiteksti tässä blogissa!

8 kommenttia:

 1. Mullakin taitaa sadas tulla piakkoin uudemmassa. Kaunis paita, kevääksi kaipaisin usean tuon tyylisen, vähän erinlaisissa pehmeissä sävyissä. Täytynee poiketa Zaraan, ihan vaikka palkkapäivän kunniaksi. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana paita! Munkin polvet menee välillä tolleen kuvissa :D

  VastaaPoista
 3. Madison: sitten vaan sitä 200:tta kerämään ;) Joo olisin kovasti halunnut eri värisinä tämän tyylisiä lisää, mutten kyllä löytänyt :/

  Cherry: kiitos :)

  Elbu: haha, enpä oo sit yksin :)

  M: tänks :D

  VastaaPoista
 4. hi, new to the site, thanks.

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti paita, pitääpä käydä itsekin Zarassa! :) En ole pitkään aikaan löytänyt sieltä mitään, ja samoin kauhistellut niitä hirveitä alerekkejä aina kun olen käynyt!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: :)

  Maria: hehe, no nyt kannattaa käydä kun siellä on vihdoin ihanan siistiä ja raikkaan uutta :D

  VastaaPoista