lauantai 12. helmikuuta 2011

Clic H

New Yorkin ostoksista lempparein on Hermèsiltä ostamani clic H ranneke. Olen himoinnut kyseistä korua jo pidemmän aikaa ja vaikka olin päättänyt värinkin jo yli vuosi sitten, tein yllättävän valinnan liikkeessä. Väri ei ole valkoinen eikä beige vaan siltä väliltä. En löytänyt värin nimeä enää liikkeen nettisivuilta, vaikka pari kk sitten se vielä oli siellä. Jo viime kesäksi haaveilin ostavani rannekkeen valkoisena (sitä ekaa kertaa kokeiltuani). Myöhemmin aloin kallistumaan beigen puolelle.


No, nyt viimeinkin kun olin päättänyt ostaa rannekeen, mallistoon oli tullut uusi väri jota kokeiltuani olin ostospäätökseni tehnyt. Kaikki kolme suosikkiani oli ihania, mutta tämä väri sopi ranteeseeni värinsä ansiosta parhaiten. Se kertakaikkiaan sopi ihoni väriin niin hyvin, että ostospäätös ei ollut loppujenlopuksi vaikea lainkaan!
Mitäs mieltä olette?


P.S. pahoittelen kuvien huonoa laatua..parempaa en vain tällä kamerallani saa. Uutta kameraa odotellessa!

7 kommenttia:

 1. Iiihana rannekoru ja vielä Hermès! Perfecto. ;) Loisto ostopäätös siis!

  Muutenkin kiva lueskella kuulumisiasi.. Itse ihan rappiotappio meininki tuon postauspäivityksen suhteen. No, siihen sitten pyrkimystä parempaan.

  VastaaPoista
 2. oi ! ihanan värinen koru ja todella kaunis, aivan nappi ostos :)

  VastaaPoista
 3. Kiva; yksinkertainen, mutta tyylikäs.

  Itse aikoinani kauhistelin Tiffanyt rannekkeeseen uponnutta summaa, mutta se on ollut niin paljon käytössä, että summa on nyt vuosien jälkeen päivää kohden enää varmaan senttejä... ja vaikka Tiffanylta on tullut hankittua joka New Yorkin matkalta jokin hopeakoru, on tuo ensimmäinen ranneke säilynyt suosikkina.

  VastaaPoista
 4. saaks udella hintaa? :)

  VastaaPoista
 5. Heidi's fashionroom: hehe,kiitos :) itsellänikin on kyllä parantamisen varaa tässä postaustiheydessä ;)

  Haidi: kiitos ihana :)

  Lumo: :) kyllä tuossa ostospäätöksessä enemmän kuin vuosi meni, mutta nyt olen hyvin hyvin tyytyväinen ja tiedän että tulen käyttämään korua joka pennin edestä.

  Anonyymi: hinta oli muistaakseni 570$ + verot.

  VastaaPoista
 6. Vau se on sit hieno! Ja ihan sun väri... siis kuvien puolesta ;) Olis kiva nähdä kädessä :)

  VastaaPoista
 7. Oih, tämä on ollut niiiin pitkään haaveissa, upea koru! :)

  VastaaPoista