torstai 24. helmikuuta 2011

Keskiviikon ostokset

Vietin eilen ihanan shoppailuhetken ystäväni kanssa Itäkeskuksessa. Vaikka aikaa ei ollut paljon olin yllätyksekseni nopea shoppaaja ja ehdin napata alla olevat ihanuudet mukaani.

 En osaa tarkemmin selittää, mutta jostain syystä olen heikkona tuon tyylisiin ns. lörppöneuleisiin. Pidän niistä eritoten siksi ettei niissä ole mitään nappeja tai vetoketjuja edessä. Tää on luonnossa vähän sellaista kiiltävää neulosta.

neule-Zara

Tämä paita on ehdoton lempparini näistä kolmesta! Rakastuin siihen oitis kun kokeilin sitä päälleni. Väri on vaaleanpunaisen ja beigen sekoitus, hassu :) Paita on ihanan ohutta materiaalia ja istuu päällä tosi kivasti.

paita-Zara

 Tämä mekko tuli ostettua siksi, koska ystäväni mielestä se näytti ihan multa :) Mulla on kuulemma usein raidallista päällä. Noh, kyllä mä tästä itsekin tykkäsin. Matsku on kiva ja tuo takanaoleva vetoketju kiehtoo. Poikaystävän kommentti tästä mekosta oli "onhan tuo tuollainen vähän vanhemman naisen valinta". Ahhahaa, olin tuon lauseen jälkeen niin kuolla nauruun!

 mekko- H&M

Hei mitä tykkäätte?

5 kommenttia:

 1. oikein hyvältä näyttävät! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tykätään! ;) Tosi kivat vaatekappaleet olet löytänyt! :) Seilorihenkeäkin mukana, jee! Tarkoittaa sitä, että kesä lähenee hyvää vauhtia. Ainakin itse olen vuodesta toiseen raitojen perään. Hih!

  VastaaPoista
 3. Minna: kiitos :)

  Heidi's fashionroom: kiva kiva :) Joo kyllä nyt kesää todella odotellaan, jotta tuota mekkoakin pääsisi käyttämään!

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo Zaran paidat! :) itse koitin viimeksi metsästää sieltä kivoja vaatteita mutta mukaani ei tarttunut mitään! Saattoi johtua myös ahdistuksesta joka iski kun samaan aikaan oli ne hullut alet ja kaikki naiset pyöri siellä villeinä ja taisteli vaatteista :D

  VastaaPoista
 5. Minna Karoliina: :) joo mulla kans iski ahdistus aleissa siellä eikä huvittanut edes katsoa mitään. Nyt kun liike on siisti ja täynnä kaikkia uutuuksia, ei mene montaakaan minuuttia kun löydän jotain ;)

  VastaaPoista