lauantai 19. helmikuuta 2011

Kauneuskysely

Jostain syystä en ollut huomannut ihanan Piparin haastetta aiemmin, mutta eikös se niin mene että parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Jep, näin se meneee ja tässä seuraa minun versioni.


Mikä on lempi meikkilookkisi?

Allaoleva Hayden Panettieren nude meikki on yksi lempimeikkilookeistani. Itse ainakin yritän hyvin usein jäljitellä samaa :) Ongelmallisimpana tuossa on minulle ollut juuri oikean luomivärin löytäminen. Luomivärit kun niin usein näyttävät paletilla aivan erivärisiltä kuin mitä luomilla ja sen vuoksi onkin tullut tuhlattua moneen niinsanottuun floppiin. Nyt olen kuitenkin löytänyt ainakin yhden lempparini Macilta: grain- golden beige with icy shimmer (satin).


Onko sinulla kauneuspaheita?

Ääk, mitähän tällä tarkoitetaan? Se, että tuhlaan liikaa meikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin vain jostain mainoksesta innostuneena tai muuten vain hienon purkin vuoksi? :) En tähän muuta keksi.

Mitä osaa vartalollasi rakastat?

Eniten varmaankin decoltee- aluetta, sillä valitsen hyvin usein juhliin sellaisen mekon mikä on avoin ylhäältä (ns. tuubimainen) ja missä ei ole hihoja tai olkaimia.

Kuka on kauneusikonisi?

Muunmuassa Reese Witherspoon kuuluu kauneusikoneihini. Hän on ihana vaalea ja luonnollinen kaunotar ja vielä hyvällä kropalla varustettuna!

Mikä kosmetiikkatuote saa sinut tuntemaan seksikkääksi?

Hmmm...miten tämä voi olla näin hankalaa? :D  Se voisi olla vaikka jokin päivettävä voide! Pidän enemmän ruskettuneesta hipiästä kuin kalpeasta.

Miten huolehdit ihostasi?

Rasvaan kroppani joka kerta suihkun jälkeen. Laitan yöksi kasvoille ruusuöljyä ja vielä rasvaa päälle. Aamuisin laitan kasvoille seerumia sekä päivävoidetta. Koitan pitää ihoni kosteustasapainon mahdollisimman hyvänä, sillä se on mielestäni kauniin ihon tärkein salaisuus.

Mikä on lempi hajuvetesi?

Chanel- chance (eau fraiche)
Hiustesi salaisuus?

Hahhaa, no mitään suurta salaisuutta niissä ei ole. Käytän joka pesukerralla hoitoainetta ja laitan myös jätettävä ainetta hiuksiini pesun jälkeen. Föönaan enintään kerran viikossa jos sitäkään ja koitan käyttää mahdollisimman vähän lakkaa yms muotoiluaineita. Ehkä uusin salaisuuteni on kuitenkin kuivashampoo jonka avulla selviän päivän pidempään ja näin ollen koen, että hiukseni säästyvät ylimääräisiltä pesuilta ja kulutukselta.

Miten hemmottelet itseäsi?

Teen hius- sekä kasvonaamion yhtäaikaa. Hoidan ja lakkaan kynteni. Paras tapa hemmotella itseään on mielestäni kylpy! Ah, sitä hetkeä odotellessa kun pääsen kylpemään uuden asuntomme poreammeeseen ja pääsen sytyttämään kynttilät ympärillä sekä syömään Ben & Jerry's cookie douhg:ta suoraan purkista!

Mikä on mielestäsi pahin kauneusmoka?

Liikaa meikkiä keskellä päivää :) Oranssi naama ja muutenkin huonosti levitetty rusketusvoide, hahaha.

Mitä kosmetiikkatuotteita ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Rasvaa ja aurinkopuuteria.

Onko sinulla kauneusfilosofiaa?

Less is more!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti