tiistai 5. maaliskuuta 2013

Baby's first book

 
Etsin tulevalle pojallemme sitä täydellistä vauvakirjaa tovin.
 Kävin Suomalaisessa kirjakaupassa, Akateemisessa,  eikä mikään tuntunut kelpaavaan kun selailin vauvakirjojen sisältöjä. Ihanan inspiroivaa White featherdream blogia lukiessani bongasin tämän "Kulta pieni" kirjan, joka vaikutti yllättäen täyttävän juurikin ne edellytykset mitä vauvan ensikirjalta toivoin.

 Pienen nettiselailun jälkeen löysinkin kirjan booky.fi pikakirjakaupasta, jossa kirjoja oli saatavilla edullisimpaan hintaan muihin kauppoihin verrattuna. Tilaus oli erittäin simppeliä, toimitus ilmainen ja kaikenlisäksi supernopea!

 Kirja on ulkonäöltään ja sisällöltään juuri sellainen mitä vauvakirjalta toivoin. Innolla odotan, että pääsen täyttämään kirjaa ahkerasti. Mielestäni kirja on mitä suloisin muisto vauva-ajasta, jonka avulla voi jälkeenpäin muistella ihania hetkiä. Ihanaa minusta on myös se, että saan joskus antaa sen pojalleni mistä hän voi tutkia omia vauva hetkiään :)
 

5 kommenttia:

 1. Suloinen kansi kirjassa! Munkin pitäisi taas muistaa täyttää neidin vauvakirjaan nimiäismuistot... :) Ja hei, kurkkaa mun blogiin, löydät sieltä haasteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin minustakin :) apua sinun haasteesi on niin haastellinen tälläiselle pelle pelottoman vastakohdalle! :D

   Poista
  2. Höpöhöpö, nyt vaan aivonystyröitä hieromaan! :D

   Poista
 2. Loistava valinta, meillä on kaikilla kolmella pojalla tämä :) Heidi

  VastaaPoista