sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

The one that I recommend

Vaikka olenkin käyttänyt jo kohta vuoden verran ripsien pidennyksiä melkeinpä tauotta, on osasyynä ollut se että luotettava Shu Uemuran ripsientaivuttimeni on ollut käyttökelvottomana enkä kertakaikkiaan voi olla ilman kyseistä laitetta omilla ripsilläni. 
Olen aina hankkinut kyseisiä ripsentaivuttimia ulkomaanreissuilla ja tuonut niitä myös ystävilleni. Ongelmaksi on nykyään tullut se, että he ovat lopettaneet myynnin tavarataloissa. Ennen ostin tuotteita mm. Bloomingdalesilta tai Pariisista Galeries Lafayettelta. Shu Uemuran meikkituotteita ei siis löydy enää lentokenttien tax freestäkään. 
Aasiassa niillä on liikkeitä ihan normaaliin tapaan. Sainkin onnekseni mieheni ystävältä Hong Kongista uudet Shu Uemurani ja nyt voin vihdoin taas ajatella pidennyksistä luopumista :)
P.S. Jos jollakulla on parempaa tietoa tai vinkkiä mistä näitä voisi saada niin otan mielelläni vastaan! 

14 kommenttia:

 1. Moikka, itsekin käytin nuita vuosia mutta nyt siirtynyt Shiseidon taivuttimiin. Älyttömän hyvät, suosittelen. Näillä pääsee aivan ripsen tyveen ja taivuttaa todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) pitää katsastaa Shisheidon vastaavat!

   Poista
 2. Itse ostin noi Shu Uemuran taivuttimet aika tarkkaan vuosi sitten Harrodsilta. En sitten tiedä ovatko myös lopettaneet myynnin.
  http://shoptravelfood.blogspot.hu/2012/08/mamechiyo-for-shu-uemura.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, mulla onkin ongelmana se ettei koskaan reissata sinne suuntaan. :( Katsoin myös jotain brittinettikauppoja mutta yhden taivuttimen hinnaksi olisi tullut yli 40€ mikä oli jo vähän liian suolainen ;)

   Poista
 3. Kokeilepa esmes Amazonista tilata? Mulle toi kaveri Jenkeistä, mutten ole niihin kyllä yhtään sen enempää ihastunut, kuin tavallisiin halpiksiin... Johtunee kai sit mun silmän muodosta, tuntuu etten saa kaikkia ripsiäni eed mahtumaan niiden "leukojen" väliin?! :D Liian isot silmät mulla sit kai, tai jotain. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin sieltäkin katsella, mutta ei onnistanut :/ Alussa minäkään en nähnyt niiden "taikaa" kun ostin ensimmäiset, mutta kun opin käyttämään niin en vaan osaa enää muilla :)

   Poista
 4. Olen itse tykästynyt myös tähän merkkiin! Mutta en suosittele ripsienpidennyksistä luopumista, on niin helpot vauva-arjen keskellä. ;)

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha hyvä vinkki tosiaan :D sitä minäkin pelkään! etten ihan pysty luopumaan vielä pidennyksistä ;)

   Poista
 5. Itse tilasin nuo strawberry.netistä..maksoivat muistaakseni 20 euroa, tullejakaan ei siis tarvinnut maksaa, suosittelen...:) ja en muuten minäkään pärjäisi enää ilman näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koitin etsiä sieltäkin, mutta miten en löydä?:(

   Poista
 6. Heii hairbb nimisestä kaupasta olen tilannut hintaan 14 euroa. Toimiva kauppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heii :) kiitos tosi hyvästä vinkistä! jeee :))

   Poista
 7. Mä en ymmärrä, että miten tuo härveli ei istu omaan silmään. Aivan liian leveä niin, että toinen reuna osuu nenänvarteen ennen kuin saan edes toista reunaa lähellekään ripsien tyveä. =D Kai on sitten liian pienet silmät tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, tiedän mitä tarkoitat koska koin itsekin aluksi saman tunteen. kyllä siihen vaan tottuu! Sinulla ei kyllä pienet silmät ole ;)

   Poista