sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Something for a little one

En voinut taaskaan vastustaa KappAhlin newbie osastoa. Kuten täällä aiemmin esittelin, sain vauvan ensiasun vihdoin valmiiksi tämän bodyn myötä.
Taitaa poika joutua käyttämään enemmänkin valkoista, harmaata, sinistä ja raitaa mikäli äitinsä saa olla valitsemassa. Ollaanpahan sitten kuin kaksi marjaa ;)

2 kommenttia:

 1. Ei miten suloinen ! Munkin on ehkä pakko poiketa Kappahalin newbie osastolle jos siellä olis pikkuiselle kummitytölle jotain :>
  Ja löysinpä viimeinkin sen täydellisen (ainakin omasta mielestäni) ristiäslahjan! :D
  Vanhempien kriteerit kun olivat vain jotain mikä säilyisi muistona, ja itse en lusikkaa halunnut ostaa koska mielestäni se on tylsä (onhan se perinteinen ja näin, mutta ei vain lainkaan minun näköinen lahja). Joten hypin onnesta kun E.Lindroosilta löytyi kaunis hopeinen helistin! Ensi viikolla olisi tarkoitus kyseinen ihanuus noutaa ja jättää kaiverrettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, toivottavasti löydät jotain ;) ainakin minun makuun siellä olisi vaikka ja mitä ihanaa tytöllekin! Oi lahjasi kuulostaa todella kivalta! Ja osaavat varmasti vanhemmatkin arvostaa, että olet viitsinyt oikein ajatuksen kanssa hankkia näköisesi lahjan :))

   Poista