lauantai 30. maaliskuuta 2013

Hauskaa pääsiäistä!

Heii, vihdoin on kotiuduttu takaisin Suomeen :) 
Matkassa menikin vähän suunniteltua kauemmin sillä pysähdyimme sukuloimaan Saksassa ja vietimme siellä pari rentouttavaa päivää. Kotiin tultua on sitten pyykätty, siivottu, lajiteltu tavaroita ja tietenkin suunniteltu vauvan huonetta.
Päädyin muuten tilaamaan Eamesin tuolin harmaan sijasta valkoisena. Ei minusta niin rohkeaksi sitten ollutkaan ;) Ollaan kyllä tykätty tuolista molemmat todella paljon! Saattaa olla, että tuoli saisi pian kaverinkin. Tuoli toimii tällä hetkellä vielä makkarissa yöpöytänä. Koitan saada makuuhuoneesta kuvaa kunhan olemme saaneet verhot paikalleen. 
tuoli - Eames DSW
tyyny - Gant
pupu - Pentik
matto - Pappelina
Lattiana meillä on koko talossa käytetty samaa valkoista 60 x 60 laattaa joka on hankittu Laattapisteeltä. En nyt löytänyt laatan nimeä, mutta kyseessä on vitivalkoinen laatta, jossa on ns. epätasainen pinta eli ei kiiltoa, mutta hieman elävyyttä. Laatta oli kyllä paras ratkaisu koirakotiin! Kaikki seinät on maalattu valkoisella Tikkurilan Lumi- maalilla, jonka on tarkoituksena tuoda entistä enemmän valoa ja avaruutta tilaan. 

2 kommenttia: