sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

I do

Kaikkien muiden ihanien viime aikoina tapahtuneiden asioiden lisäksi sain viettää vuoden alussa elämäni ikimuistoisinta päivää tähän mennessä. Minusta siis tuli vihdoin vaimo elämäni miehelle kun sanoimme tahdon New Yorkissa läheistemme läsnäollessa!
Aiemmassa postauksessa esittelemäni kengät olivat siis erityisesti tätä tärkeää päivää varten.Harmi, että alla olevasta kuvasta ei näy mieheni rusetti, joka oli tasan samaa sävyä kenkieni kanssa.
Mekkoni hankin Helsingistä ja haluamillani muutoksilla sain kantaa liikkestä ulos melko täydellisen version. Muunmuassa helma on tehty täysin ohjeideni mukaan ja sydänmalli on muotoiltu suorasta mallista. Mekosta jää paljon yksityiskohtia näkemättä, kuten takana oleva iso rusetti, mutta tämän enempää en tällä hetkellä valitettavasti hääkuvistani halua paljastaa.

20 kommenttia:

  1. ihanalle näyttää <3 kengät.. aaah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) kengistä jäi kyllä ihana muisto varsinkin kun saan käyttää niitä häidenkin jälkeen uudelleen ja uudelleen :)

      Poista
  2. Ai että, niin karkit kengät! :) Ja tosiaan onnittelut rouviintumisesta myös. Alla oleva asu on muuten tosi suloinen, mulla on kanssa leohuivi ollut paljon kaulassa viime aikoina. :) Aurinkoa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos :) tuo leohuivi on villaa ja lämmittää ihanasti, muttei ole ikinä liian kuumakaan. se on muuten jännä että en meinaa kyllästyä siihen millään! toisin kun kaikki merkkihuivit lojuvat hyllyssä..
      Tulen huomenna Suomeen, joten toivottavasti aurinko vielä näyttäytyy sielläkin ;)

      Poista
    2. No tuot katos auringon mukanasi! ;) Tuolla se kyllä näyttäis möllöttävän kirkkaana, kun ulos kurkkasin. Jee, kevät! :)

      Poista
  3. Ihana idea nuo värikkäät kengät. Minulla taas oli mustat kengät ja pinkit sukat, tämä yhdistelmä vähän ihmetytti vanhimpia vieraita, ja hauskuutti muita. Pinkit sukat olivat vieläpä vahinko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo aluksi lähtin beigelle linjalle, mutta kun omistan jo yhdet beiget cl:t, mietin olevani hullu jos ostan toiset. Mietin olevani vieläkin hullumpi ostaessani siniset kengät, mutta kun silmäni vain nauliintuivat niihin :) ja loppujenlopuksi kuvia ajatellen se olikin hyvä valinta!
      hehehe, joo luin blogistasi niistä sukista ;D

      Poista
  4. Nää on niin ihania <3 <3 Ja kukapa ei New Yorkissa tahtoisi tahtoa <3

    VastaaPoista
  5. ou mai gosh ! Ihana hääpuku ja nuo kengät niin kruunaa tuon :) aivan upea!
    JA miten ihania kuviakin vielä, voi ei ihan hämmennyin täällä! Upea päivä varmasti ollut ja hienot häät! Vieläpä New Yorkissa, varmasti ollut mahtavaa<3
    Onnittelut<3
    Saako udelle miksi juuri New York, ei tarvitse vastat jos on liian henk. koht :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon ihanista sanoista <3 <3 oli kyllä mahtavaa, hymyilin aamusta iltaan :)) seuraavana päivänä istuessamme kohti häämatkakohdetta tirautinkin pari kyyneltä kun olisi halunnut hääpäivän jatkuneen vaan ;) siinä vaiheessa mieheni uhkasi siirtaa minut verhon taakse istumaan :P New York on meidän lempikohteita! Sieltä on niin paljon ihania muistoja ja siellä on paljon kauniita paikkoja mm. hääkuville! Mieheni oli itseasiassa päättänyt kohteen jo ennen kosintaa ja minulla ei ollut mitään sitä vastaan ;) Liittyy siihen myös mm. eräs henk. koht juttu koskien vauvaa....loput varmaan arvaat ;)

      Poista
    2. oooi voin vain kuvitella ;D hhaha voi ei no onneksi ei siirtänyt (;; Ihania kuvia olette kyllä saaneet ja varmasti ikimuistoista!<3

      Hahah joo loput arvataan! kiitos kun valotit hieman (;;

      Poista
  6. Oi, miten ihana uutinen tämäkin <3 Onnea sylin täydeltä! Olet ollut hurjan kaunis morsian! :)

    VastaaPoista
  7. En ole tainnut kommentoida varmaan ikinä, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. :) Onnea hirveästi avioitumisen johdosta (ja vauvasta, sitäkään en ole vielä sanonut! :)), näistä kuvista tulee jotenkin tosi taianomainen tunnelma, aivan ihania! Mä tykkään jos hääpuvun kanssa on jotkut värikkäät kengät, näkyivät ne sitten tai ei, mutta tuovat kivan lisän asuun. Itsekin olisin halunnut värikkäät kengät omiin häihini, mutta täydellisiä yksilöitä ei vaan löytynyt joten valkoisilla mentiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että jätit kommentin :) kiitos :) en koskaan ajatellut värillisiä kenkiä, mutta teinkin yllättävän ratkaisun! kengät saivat kyllä erityisen plajon huomiota ohikulkijoilta kuvatessamme :D

      Poista
  8. Onnea kovasti! Ihanat kuvat ja mahtavat kengät. Muutenkin kivat fiilikset jääpi sinusta postausten myötä. Vauva saa kyllä parhaat vanhemmat! ;) Ja Bugaboon saharat olisin valinnut, jos 1,5v. sitten ne olisivat olleet tarjolla. Päädyttin Mountain buggyyn omalla tahollamme. Jaksuja viime metreille! - Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi :)) et tiedäkään miten kivat fiilikset minulle tuli! :) Mountain buggyt näyttävän oikein kivoilta myös! ;)

      Poista