torstai 18. helmikuuta 2010

Miu Miu

Honkin reissuun lähtiessä olin päättänyt sallia itselleni yhden ostoksen. No hommahan vähän levisi käsiin, mutta tämä yksi suunniteltu ostos tuli ainakin tehtyä ;) En ollut päättänyt tarkkaa mallia tai merkkiä, mutta tiesin että haluan uudet arskat kevääksi/kesäksi! Kriteerinä: mustat, isot, kevyet!  Hong Kongissa on optikkoliikkeitä joka nurkalla, joten siellä ei ole vaikea törmätä hyvännäköisiin laseihin :D


Hirmu monet hyvännäköiset aurinkolasit on mulle isoja. Ne tulee niinsanotusti naaman yli ja optikotki aina nauraa että onpa pieni naama :/  Toisena ongelmana olen huomannut aurinkolaseja käytettäessä, että joissakin ns. hikoo naama. Lasit on siis niin kiinni naamassa, että siellä ei ilma kunnolla kierrä ja lasit on muutenkin raskaat eikä niitä jaksa kauaa kasvoilla pitää. Nää mun uutukaiset on kaikinpuolin täydelliset! Kuva ei ehkä ole imarteleva, mutta nää on just mitä mä hain, mustat, isot ja kevyet! Näin kevyitä en oo koskaan ennen edes kokeillut missään :D Tuntuvat käsissä siis aivan leluilta.

14 kommenttia:

 1. Kivat Pokat! Mitä nuo kustansivat siellä, saiko pajonkin edullisemmin kuin Suomesta?

  - Hanna

  VastaaPoista
 2. Hanna: kiitti :) maksoin niistä n.150e (oli -30% alessa) ja mulla ei ole tietoa mitä noi Suomessa maksaa :/

  VastaaPoista
 3. Voi että, kun on kauniit! Sullahan on lähtenyt tää shoppailu ihan käsistä.. hihi.. ;) Laita kuvaa kasvoilla!

  VastaaPoista
 4. Hirmu kivan näköiset lasit! Mulla on myös koko-ongelmia aurinkolasien kanssa, en tiedä onko mulla sitten niin korkeat poskipäät vai mitä, mutta vähänkin isommat lasit painaa aina ikävästi. Plus kun oon tottunut silmälasien nenätyynyihin niin tuollaisissa muovikehyksissä on aina totuttelemista. :)

  Ja voi vitsi kun saiskin aina optikolta mukaan tuollaisen söpön laatikon. :D

  VastaaPoista
 5. Oih, koko-ongelma on tuttu täälläkin! Pieni naama, ja kuulemma olemattoman pieni nenä, joka on niin kapea ja matala, että se ei tue aurinkolaseja juurikaan.. Eli täälläkin yksi joka todellakin saa urakalla etsiä uusia aurinkolaseja, viime keväänä/kesänä en löytänyt :( Ehkä tänävuonna tärppäisi! Laitan MiuMiun korvan taakse, joten kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 6. RagDoll: joo niin on...hävettää...en kohta enää kehtaa esitellä muit ostoksii..:( aattelin pitää maaliskuun shoppailulakkoa..katsotaan

  Adele: joo toi tuli melkein kuin lahjapaketissa :) musta tuntuu että valitan joka laseista kun aina jossain painaa tms..toivottavasti nää on täydelliset käytössäkin!

  VastaaPoista
 7. Char: ensin laitoin nämä päähän ja nauroin. sitten kokeilin toistamiseen ja tajusin että nehän näyttää isoilta koska halusin niiden olevan isot, mutta kooltaan kasvoille ne on täydelliset :)

  Laura: hih, kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Oi kuinka ihanat! Haluisin kans uudet arskat :)

  VastaaPoista
 9. Esittele vaan kaikki ostoksesi! :)

  VastaaPoista
 10. Sinulla on hirmu kiva blogi. :) Hyppään tänne mukaan!

  VastaaPoista
 11. Oijoi, ihanat! Mullakin on aurinkolasiostoksilla aina sama ongelma, liian pieni naama, joten mitkään pokat ei tunnu oikein istuvan..mutta nuo miumiut näyttää varmasti upeilta!;)

  VastaaPoista
 12. Nina: :) onneks ei tarvii enää kesäks stressata!

  eMi: kiitti :)

  mani: hihii, mun innostus vähän hiipu...mut mä koitan laittaa viel pari :D

  Marge: kiitos paljon ja tervetuloa!;)

  Paubella: kiitos :) nyt masistelen etten oo päässy käyttää niitä viel..

  VastaaPoista