keskiviikko 17. helmikuuta 2010

PS3

Ihanaakin ihanampi poikaystäväni täyttää perjantaina vuosia ja ajattelin ostaa hänelle seuraavan lahjan:


Nyt mietinkin itse, että miten minä hyödyn pelistä. En tiedä yhtään kivaa ps3 peliä tytöille. Meillä ei ole ikinä perheessä ollut mitään tuollaisia pelejä kun taas kavereilla oli ala-asteella Nintendot yms. En siis osaa pelata mitään tuollaisia :D Itse haluaisin ennemmin Wii:n koska sillä on paljon hauskempia pelejä tytöille. Tuleekohan musta taas pieni lapsi kun saadaan tuo pleikka kotiin? Kun en kerta ole lapsena saanut pelata ;)

14 kommenttia:

 1. PS3:lle Little Big Planet! Hauska ja monipuolinen 'tasohyppely'-peli, ja sopivan tyttömäisenä ominaisuutena hellyyttävä pelihahmo jota voi pukea ja asustaa ;D Suosittelen! Ja sopii tottakai yhtälailla poikien pelattavaksi eli ei ole mikään totaali tyttöhössötys söpöstä hahmosta ja pelikentistä huolimatta ;)

  VastaaPoista
 2. Itse painin vähän samanlaisten ongelmien kanssa..Wiillä ois paljon kivempiä tyttöpelejä :D! jaksankin joka kerta muistuttaa poikaystävääni tästä kauppareissulla... Noo, oon ajatellut sitten ostaa perus Singstarit ja Guitarherot tohon pleikkaan, että minäkin siitä jotain hyötyisin! Vanha Nintendo ois kyllä ihan ässä!

  VastaaPoista
 3. Meillä on samainen pelivehje ja vaikka ein paljon peleistä välitä, ovat omat suosikkini Buzz -tietovisa (siihen pitää ostaa erikseen ne "buzzerit" - tätä voisin pelata vaikka koko illan, hyvä seurapeli myös illanistujaisiin) ja sitten PS3 nettishopista ladattu Rub a Dub -ankkapeli (n. 5€ taisi maksaa), jossa pelastetaan pikkuankkoja. Tässä pelissä todella tyttömäisen pinkit ja vaaleansiniset väritykset sydämmineen sekä söpö musiikki :)

  Suosittelen!

  VastaaPoista
 4. Minä suosittelen myös Buzz -tietovisoja. Meillä on useampi ja ne on tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 5. Lego Indiana Jones, Lego Batman, Little Big Planet!

  VastaaPoista
 6. Voi ei. =D Meillä meni miehen illat pelatessa, kun se sai pleikkarin. Onneksi sen hohto hävisi ajan kanssa ja se on käytössä enää useimmiten vain dvd soittimena. ;)

  VastaaPoista
 7. Joo itse ostin miehelleni joululahjaksi pleikan ja mietin ihan samaa itse! :D Mutta Buzz-tietovisa peli on mielestäni hauska peli, illan istujaisiinkin. Pelattiin kuuden porukalla pareittain illan istujaisissa sitä ja hauskaa oli. :)

  VastaaPoista
 8. emma: kiitos vinkistä :) katselinki jo sitä peliä kaupassa, mutten oikein osannut muodostaa mielipidettä..

  Maii: varoittelin poikaystävää että kun sing star tulee kehiin niin kestääköhän hänen korvat ;)

  E: oiii, ankkapeli kuulostaa söpöltä!täytyy katsastaa se :) ja buzz on ehdoton!

  Reetta: buzzista mulla onkin jo pientä tuntumaa taisteltuani kaverin kihlatun kanssa ;)

  Anonyymi: kiitti :)

  RagDoll: etkai sä sääli mua? ;) nyt on jo kuulemma joku sotapeli tilauksessa...ou nouuu

  Ida: toivottavasti mäkin opin nauttimaan pelaamisesta yhtälailla :D

  VastaaPoista
 9. No hei, ainakin jää itselle aikaa tyttöjen juttuihin. ;)

  VastaaPoista
 10. Ehdotan myös Lego-pelejä. En ole koskaan aiemmin pelannut konsolipelejä, mutta syksyllä PS3:n onlinestoresta latasin demon Lego Batmanista ja se oli sitten menoa. :) Ensin pelasimme poikaystäväni kanssa koko Lego Batmanin läpi ja nyt on Lego Star Wars jo melkein valmis. Odottamassa on jo Lego Indiana Jones. Suunnittelin juuri tekeväni joku päivä postauksen näistä peleistä. Suosittelen lämpimästi koittamaan!

  VastaaPoista
 11. Hyvä lahja! Sulla tosiaankin on Buzzista kokemuksia... ;)
  -M

  VastaaPoista
 12. RagDoll: hyvä pointti! :)

  Emmi: kiitos ideoista :) Käyn tutkimassa lego pelejä!

  M: hähäähää, toivon voittavani sillä kokemuksella edes jonkun ;)

  VastaaPoista
 13. Mulla on singstar-pelejä, buzz tietovisapelejä sekä guitar hero:) ne on hyviä seurapelejä, mutta voi pelata myös yksin! mä ainaki tykkään:)

  VastaaPoista
 14. Mäkin ajattelin ehdottaa sing staria ja guitar heroa. Itse tykkään noita välillä pelailla poikaystävän luona. Mulla heräs mielenkiinto buzzia kohtaan muiden kommentteja lukiessa :)

  VastaaPoista