lauantai 27. helmikuuta 2010

Naisten 10


Juoksin viime vuonna ensimmäistä kertaa naisten kympin. Silloinen työnantajamme kustansi tämän ja on tarjonnut sitä mahdollisuutta kaikille työpaikan naisille joka vuosi. Vaihdoin kuitenkin kesällä työpaikkaa, mutta tässä uudessa paikassa ei ole ollut naisten kymppi perinnettä. Noh, tein parille työkaverille ehdotuksen, että mitäs jos oiskin ja nyt kaikki halukkaat ovat jo ilmoittautuneet ja jokaiselle on nimikkopaita laitettu tilaukseen :D Aina siis kannattaa kysyä ;)

En valmistautunut tapahtumaan viime vuonna oikeastaan mitenkään, mutta juoksinpa silti kiitettävästi 10km ekaa kertaa elämässäni. Minulla ei siis ole muuta tavoitetta kuin jaksaa juosta tuo koko matka putkeen. Silloinen työkaverini harjoitteli juoksemalla joka toinen päivä n.7km pituisia lenkkejä. Juoksimme naisten kympin yhdessä ja sain himmailla loppumatkasta, jotta hän jaksaisi pysyä mukana. Hän sanoikin, että taitaa sieltä jumpistakin tulla kova aerobinen kunto kun en kerta juokse lenkkejä, mutta jaksan silti juosta tuollaisen matkan ongelmitta. Saa siis nähdä ehdinkö valmistautumaan mitenkään tänäkään vuonna :)

Kukaan teistä osallistumassa tänä vuonna kyseiseen tapahtumaan??

8 kommenttia:

 1. Itekin olin siellä viime vuonna. Ekaa kertaa olinkin ja yksin, kun kaverilta meni jalka vähän ennen tapahtumaa :( Kävelin ja kattelin koko matkan ihan hissukseen, mutta joku kerta vielä juoksen :)

  VastaaPoista
 2. Meillä myös työnantaja kustantaa naisten kympin! Nyt menen jo kolmatta (vai olisikohan neljäs vuosi) vuotta menossa. Siellä on aina niin kiva tunnelma!:)

  VastaaPoista
 3. Sisko osallistui kymppiin viime vuonna, ja itseä vähän harmitti etten osallistunut myös.. Saa nyt nähdä miten tänä vuonna. Viime keväänä vasta innostuin lenkille - ensin poikaystävän pakottamana ja myöhemmin myös omasta tahdosta :D Haluan vain lämpimämmät ilmat ennen kuin suuntaan lenkkipoluille.

  VastaaPoista
 4. Cherry: hih, mä jätin kertomatta että en meinannut samana aamuna suostua lähtemään edes tuonne ;)

  très chic: viimeksi oli vielä niin ihanan lämmin ilma, että kivahan siinä oli samalla rusketusta kerätä :)

  Nina: mä jään aina vaan kotiin naureskelemaan kun poikaystävä lähtee juoksulenkille koiran kanssa :) se väenpaljous sai minussa innostuksen aikaan!

  VastaaPoista
 5. nyt haluan puuttua tohon jumpista kova kunto juttuun... Totta kai se riippuu missä jumpissa käy jne. mutta harvemmin niistä juoksukuntoa saa. joten sulla on hyvä peruskunto jo valmiiks, ja juokseminen sujuu ilman kummempia reenejä. Mutta kun juostaan pidempiä matkoja, kuten 25 km tai maraton niin niissä oikeesti tarvii juoksukuntoa ja sitä että jalat kestää noin 40 000 askeleen iskun :)) halusin vaan sanoo, kun ite maratoneja juoksen. Ja sitä suosittelen lämpimästi kaikille!

  VastaaPoista
 6. Susanna: en puhunutkaan kuin aerobisesta kunnosta ;) saa nähdä jos innostun joskus tuosta puolimaratonista :)

  VastaaPoista
 7. Mä juoksen kympin 5 x viikossa, himourheilija kun olen :) Pari kertaa oon käyny juoksemassa puolimaratonin ja seuraavana ois sitten maratonin vuoro, jaiks! :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: mä ajattelin just et jos tuon seuraavan kympin jälkeen uskaltautuis siihen puolimaratoniin :D

  VastaaPoista