torstai 25. helmikuuta 2010

N + R

Aasiasta on kannattavaa ostaa urheilukamaa sillä suurin osahan on made in China/ made in Vietnam. Se onko kannattavaa lähteä hakemaan kamaa sieltä niin ei tietenkään ole, mutta jos nyt sattuuu olemaan siellä :D Hong Kongissa on urheilukauppoja pilvin pimein ja kaikki on täynnä mitä ihanimpia urheilukenkiä ja vaatteita. Tänne Suomeen kun tulee parit uudet Niket niin eiköhän jokaisella ole samanlaiset salilla. Honkissa kun taas on 50 eriväristä Nike kenkää salikengiksi niin siellä on todellakin valinnanvaraa!

Ostin allaolevat juoksukengät. Tästä ei todellakaan pidä ymmärtää, että olisin reipas juoksija mutta kyllä mä välillä juoksemassakin käyn. Viime keväänä ja kesällä kävin kuitenkin pari kertaa viikossa ja koirakin tykkää! Mun tämänhetkiset juoksukengät on aiheuttaneet vaivaa kun ovat vissiin juoksukengiksi liian pienet, joten ostin tällä kertaa kokoa isommat.Nämä Reebokit ostin taas kävelykengiksi. Toki näitä voi käyttää salillakin, mutta mulla on jo parit hyvät salikengät ;) Näissä on uusi easytone tekniikka, josta voitte lukea lisää täältä. Voin muuten suositella, pysyin just ja just itse pystyssä näillä, hahhaaa.


3 kommenttia:

 1. Onpa hyviä hankintoja, lenkkarit kun tuppaavat olemaan kovin kalliita täällä Suomessa :) Paljon noi juoksukengät muuten maksoivat?

  VastaaPoista
 2. *Kiki*: joo urheiluvarusteisiin menee enemmän rahaa kun normivaatteisiin, älytöntä :D Niket maksoi n.35€, eivät ole uusinta mallistoa..

  VastaaPoista
 3. Joo saman olen myös minä huomannut. Näin opiskelijana pakko hankkia urheiluvaatteet alennuksesta (jos vaan onnistuu löytämään vielä silloin sopivia) :D
  Minä ostin viime kesänä Asicsin juoksukengät, vähän alle satasen maksoivat niin hyvä löytö nuo sun Niket, kyllä kannatti ostaa ;). Ja eihän se ole pääasia se miten uutta mallia ovat vaan että ne ovat hyvät jalassa :)

  VastaaPoista