tiistai 9. helmikuuta 2010

Tax free

Ajattelin tyhjentää HesaVantaan lentokentän tax freen huomenna..noh ainaski yritän! Mulla on hirveä ostoslista kaikesta mitä tarvitsen ja säästän melkoisen pennin niissä ostoksissa! En muista koska olisin viimeksi ehtinyt käymään Suomen lentokentällä tax freessä, koska "meidän perhe" (eli minä ja poikaystävä) ollaan aina myöhässä syystä tai toisesta ja joudutaan turvatarkastuksesta juoksemaan täyttä päätä suorana koneeseen. Olen ollut harmissani siitä sillä minun mielestä matka on ihana aloittaa rennosti tax free ostoksia tehden ;) Ja sitäpaitsi olen kova vertailemaan hintoja ja monessa muussa maassa tuotteet on tax freessa kalliimpia (ainakin ne tuotteet joita itse kärkyn).
Huomisen ostokset:

1. Clarins kasvojen kuorinta. Tästä tulee aivan ihanan pehmoinen iho ja rakeita tuskin tuntee! Todella riittoisa tuote.

2. Olen ainakin 3 vuotta käyttänyt vain alumiinittomia deodorantteja. Äiti totutti minut tähän saarnattuaan alumiinin haitoista ja hankki minulle ekan alumiinittoman dödön. Edelliset olen ostanut apteekista ja noin vuosi sitten Biothermille paukahti alumiiniton vaihtoehto joten käytän tätä nykyään. (Myös poikaystäväni käyttää vain alumiinitonta miehille sopivaa deodoranttia, sillä hänellekkin taisi jäädä äitini saarnasta jotain korvan taakse ;))

3. Skinny Vanilla Latte- blogista bongasin hyvältä kuulostavan vaihtoehdon ihon vanhenemisen ehkäisyyn ;) Hahaa, kun kerta 25-vuotiaana pitää alkaa pitämään vanhenevasta ihosta huolta niin minähän alan!

4. Cliniquen kasvovettä olen käyttänyt kohta jo 8 vuotta. Olen siirtynyt 2:sta 1:seen, sillä 1. ei ole alkoholia ja se on tarkoitettu herkälle iholle.

5. En ole löytänyt vieläkään rasvaa, joka ei jää tahmeaksi käsiin ja joka oikeasti kosteuttaa, joten aion taas kokeilla uutta vaihtoehtoa minulle.

12 kommenttia:

  1. Mitä haittaa siitä alumiinista deodorantissa on? Kiinnostaisi tietää, mä en oo ikinä kuullutkaan tommosesta! Jos itekin vaikka siirtyis niihin alumiinittomiin vaihtoehtoihin sit :) Onko toi Biothermin dödö tarpeeksi tehokas esim.urheiluun?

    VastaaPoista
  2. Hyvia tuotteita listalla!
    Skin vivo on kylla super hyvaa, mun pitas ostaa se silmanymparysvoide seuraavaksi.
    Joko teilla huomenna on lahto aasian reissulle? Jos niin, niin Hyvaa matkaa! :)

    VastaaPoista
  3. Hauskaa lomaa! Mielenkiinnolla odottelen matkakuulumisia, itse suuntaan Hong Kongiin kuukauden kuluttua :)

    VastaaPoista
  4. Taya: mä voin kirjoittaa siitä erikseen ens viikolla! :)valitettavasti en voi luvata että se on tehokas liikuntaan..en ole löytänyt vielä sellaista dödöä mikä olisi satavarma hien estossa. Noita alumiinittomia kun saa todella etsiä eli ei ole kauheasti valinnanvaraa..

    Madison: jee! toinen positiivinen kommentti siitä joten pakko ostaa :D huomenna on lähtö ja klo on nyt 00:09 ja mun täytyy alkaa pyykkää, sori naapurit! :(

    Piretta: kiitos! se on kyllä ihana paikka, tiedetään jo tällä kertaa missä aiotaan pyöriä ;)

    VastaaPoista
  5. Laitathan sitten juttua ja vinkkejä Hong Kongista? Olisi ihana matkustaa sinne ja ainahan se on helpompaa, kun on kuullut jonkun siellä käyneen tarinat :) Eight hour cream on kyllä superhyvä, erityisesti tykkään siitä huulirasvasta, koska omat huulet reagoi supermarkettien merkkeihin jotenkin todella erikoisesti erinnäisten näppyjen kera. Koska tuo käsirasva on niin kallista, käytän kuitenkin useimmiten L'occitanen 7 euron käsirasvaa, joka on aivan mahdottoman hyvä, suosittelen :) Sitten tämän romaanin perään vielä kiitokset todella ihanasta blogista! Tyylisi on kiva ja juttusi piristäviä lukea :)

    -Serena-

    VastaaPoista
  6. Tätä ei ehkä saa lentokentältä, mutta hyvä ja nopeasti imeytyvä käsivoide on O.P.I Avojuice Skin Quencher. En ole parempaan törmännyt! :)

    VastaaPoista
  7. Serena: juu koitan laittaa tarinaa kunhan pääsen takaisin. Olen käyttänyt sitä L'occitanea mut en niiiiin kauheasti tykännyt :/ ja kiitos paljon ihanasta kommentistasi :)

    Iida: joo mä rakastan sitä rasvaa ja sitä meil on aina kotona! tällä hetkellä Vanilla Spice Juicie :) Siitä vaan ei oo mitään kivaa mukanakannettavaa versioo??:/

    VastaaPoista
  8. kerrotko enemmän tuosta skin vivosta? onks se siis yövoide?

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Kyllä se on yövoide, mutta en ole vielä sitä käyttänyt. Voin kertoa siitä enemmän kunhan olen saanut siihen hiukan tuntumaa :)

    VastaaPoista
  10. Eikö Cliniquen ykkönen nimenomaan sisällä sitä alkoholia? Mild -versiohan (ei numeroa) on se, joka on herkkäihoisille suunnattu alkoholiton.

    VastaaPoista
  11. O.P.I:n käsivoiteista on myös pieniä käsilaukkukokoja. Niitä saa ainakin Kicksistä ja Look Fantasticista. :)

    VastaaPoista
  12. Satu: aaah, voi olla..muistaakseni siinä ei ollut alkoholia, mutta en voi varmalla sanoa sit!

    Iida: kiitos vinkistä ;)

    VastaaPoista