tiistai 2. huhtikuuta 2013

Bibib

Törmäsimme taannoin eräässä sisustusliikkeessä pehmoeläinpäihin. Minä naureskelin ja jatkoin ostosten tekemistä kun mieheni silmät nauliintuivat tähän lastenhuoneen koristeeseen. Hän ei yleensä ostoksilla juuri kiinnitä huomiota mihinkään vaan odottaa lähinnä hetkeä jolloin saa poistua kaupasta ;) Ensimmäistä kertaa kuulin hänen kyselevän myyjältä hintaa jostakin tuotteesta kun olemme sisustusostoksilla. Pysähdyin, hän oli siis tosissaan!
No siitä se sitten lähti...haaveilu eläinpäästä lastenhuoneeseen ja mietintä mikä niistä valitaan. Olin edelleen hieman skeptinen enkä osannut päättää minkään välillä. Miehelläni oli alun alkaen vain yksi ainoa vaihtoehto mistä hän piti :) Kun viimein saimme raivattua lastenhuoneen pääsiäisen aikana kuntoon sain minäkin vahvistuksen, että juuri se ensimmäinen vaihtoehto sopii huoneeseen parhaiten.
Alla minun kolme lemppareinta! Kävinkin hankkimassa tänään yhden näistä Ombrellinosta. Heillä on todella laaja valikoima näitä vaikka heidän nettisivuilta ei näekkään kaikkia. Laitan kuvaa valinnastamme kunhan saamme sen seinälle :)


Tuotemerkki on Belgialainen ja heidän omilta sivuiltaan näkee kaikki mallit.

8 kommenttia:

 1. Norsunpää on minusta ihanin. Otitteko sen?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Itselleni valinta oli niiiiin vaikea! :) ei päätynyt ronsu meille..

   Poista
 2. Tuo jääkarhu on oma lempparini :-) Kuinka paljon ne maksaa ja miten ne kiinnitetään seinään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ombrellinossa nämä maksoi 64€ ja niissä on pieni silmukka jolla ne saa ihan vaikka tavalliseen naulaan roikkumaan.

   Poista
 3. Meillekin tulee pää sitten joskus :) elefantti on mun lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kuulinkin, että elefantti on tosiaan aika kova suosikki mitä myyjäkin kertoi.

   Poista
 4. Tuo on niin ihana!! Jos meille olisi vauva tulossa niin varmasti hankkisin tuon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih :) se tekee vauvan huoneesta juurikin vauvanhuoneen :) mitään muuta "järkeähän" siinä ei ole kun kaverini esim kysyi heti sen käyttötarkoitusta :D

   Poista