lauantai 6. huhtikuuta 2013

Linum Sense

Satuin etsimään vauvalle sopivia pyyhkeitä ja törmäsinkin Sellon Olivassa näihin ihaniin Linum Sense pyyhkeisiin. Pyyhkeet olivat hyllyissä söpön pienillä rullilla ja väritkin olivat ihanan rauhallisia. Tunnustelin materiaalia ja luin, että nämä vohvelipyyhkeet on valmistettu orgaanisesta puuvillasta.
Siihen sattuikin juuri Linumin oma esittelijä paikalle ja ennenkuin ehdin kissaa sanoa oli hän pitämässä minulle luentoa kyseisestä tuotteesta jossa hän sattuikin mainitsemaan, että nämä pehmoiset pyyhkeet sopivat vauvan iholle mainiosti. Heh, hyvin osasi myydä ;) Vaikka minulla olikin jo pari pyyhettä valittuna kädessä ennenkuin hän oli ehtinyt suutaan avata olin entistä varmempi ostospäätöksestäni myyjän kerrottua lisää faktoja.

Pyyhkeet vievät ihanan vähän tilaa säilytyksessä ja kuivaavat superhyvin! Kaikenlisäksi minulla on aina ollut käsitys, että vohvelipyyhkeet ovat ikävän kovia, mutta nämä ovat kyllä pehmeimmät pyyhkeet mitä meiltä kotoa löytyy! En kyllä osta enää yhden yhtä froteepyyhettä vaan panostan jatkossa näihin.

Ostin mm. pari allaolevaa raitapyyhettä valko-harmaa raidallisina.

4 kommenttia: