maanantai 29. huhtikuuta 2013

Masukuvaus

Pari viikkoa takaperin luonamme vieraili ihana valokuvaaja Anna Dammert. 
Olemme varanneet hänet masu- sekä vauvakuvauksiin jo jokunen kuukausi sitten. Itse pidin siitä, että hän pääsi tulemaan kotiimme kuvaamaan. On paljon mieluisampaa olla kuvattavana niinsanotusti omalla mukavuusalueella kuin studiossa. Halusin kuvista myös enemmän henkilökohtaisia, sillä näitä kuvia katsellessa voimme joskus muistella miten odotimme esikoistamme ensimmäisessä itse suunnittelemassamme ja rakentamassamme kodissa. 
Anna oli erittäin ammattitaitoinen ja hänellä oli paljon erilaisia kuvausideoita. Pidimme hänen tyylistään kovasti! En malta odottaa vauvakuvauksia sillä se osa on vieläkin odotetumpi. Toiveenani olisi saada pienestä ihmeestämme joku ihana kuva mistä voisin teetättää taulun hänen huoneeseensa.

5 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Kotona tulee kyllä oikeastikkin iin paljon henkilökohtaisempia kuvia ja jotenkin niistä huokuu sellainen kodin lämpö :)
  Itselle raskaus ei ole lainkaan ajankohtainen ajatus, mutta ihan varma olen että raskausajan kuvat on kyllä myös pakko saada muistoksi joskus kun se aika on.
  Varmasti saatte pienestä upeita kuvia hänen saavuttuaan maailmaan! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) oli se vaatteiden vaihtaminenkin kotona helpompaa ;) suosittelen kyllä!onhan se ainutlaatuinen muisto.

   Poista
 2. Kaunis kuva!! ♥ Uskaltaisitko vilauttaa lisää ihania kuvia.? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos muru <3 kaikki mitä oon uskaltanu vilautella on fb:ssä esillä ;) ihanimmat kuvat miehen kanssa ja ne jää kotialbumiin :D

   Poista

 3. Niin ihania kuvat, Anna on loistava :) Sulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista