torstai 25. huhtikuuta 2013

Tuttinauha


Olen ollut viikonlopusta asti flunssan kourissa. Toivonut lähinnä ettei synnytys käynnistyisi juuri silloin niin ei tarvitsisi räkä valuen lähteä sairaalaan. Nyt kun ollaan taas paremmassa kunnossa sain vihdoin aikaiseksi ommella vauvalle tuttinauhoja, jota olen suunnitellut jo hetken verran.
 En ole koskenut moneen vuoteen ompelukoneeseen, joten varmaan arvata saattaa ettei edes yksinkertaisen nauhan teko ensimmäisellä onnistunut ;) Tämä on jo kuitenkin hyvä kakkonen ja minulle sai kelvata! Mietin jopa oman ompelukoneen hankkimista, tosin käytettynä sillä kaikki uudet koneet näyttävät niin pelottavan monimutkaisilta. Hah, kaikkea sitä mammalomalla keksiikin.

6 kommenttia:

 1. Ikeassa peruskone. Ei maksa ees paljoo :) ihana nauha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä :) niin ja kiitos tuttinauha inspiraatiosta ;)

   Poista
 2. Kiva kuulla, että voit jo paremmin! :)
  Niin ja tuttinauha on tosi hieno, itse olisin tarvinnut varmaan useammankin harjoituskappaleen, kun siitä on tosi kauan, kun olen viimeksi ompelukoneeseen koskenut. Luulen, että ihan jonkun peruskoneen saa aika halvallakin, onhan oma kone varmasti kätevä, kun usein voi ilmaantua jotain pientä ommeltavaa, esim. varhojen lyhentämistä tms...
  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos, näköjään yläasteen käsityötunneista jotain jäänyt tähänkin päähän ;) Itseasiassa lyhensin juuri verhot käsin! hehehe, kun sitä konetta ei ole...meni hitusen pidempään!

   Poista
 3. Oi, ihana tuttinauha! Oletko mistä ostanut nuo tarvikkeet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos :) nappikauppa punahilkasta ja poutiquesta on nauha :)

   Poista