perjantai 19. huhtikuuta 2013

ihana Sophie

Eilen luonani kävi kaveri moikkaamassa, joka muisti myös vauvaa paketilla. Tämä ihana Sophie la girafe vauvan purulelu on ollut omalla hankintalistallani, mutta onneksi en ollut vielä itse ehtinyt. Olen kuullut tästä pelkkää hyvää ja hankkinut kirahvin myös ystävieni vauvoille. 
Niin suloinen ja tarpeellinen vauvan lelu! Kiitos M ihan hurjan paljon!

6 kommenttia:

 1. Suloinen lelu <3
  Meiltä löytyy myös sama kirahvi ja sarjan kylpylelu. On edelleen tytöllä kylvyssä suosikki, vaikka ikää on jo kohta kolme vuotta!

  Ihana blogi sinulla, jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin suloinen, että tuleva mammakin voisi leikkiä ;) kiitos paljon, toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 2. Se on kyllä täydellinen lelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan Hannaa, vaikkei meidän neidillä vielä hampeja olekaan tulossa, niin Sohvi saa aina hymyn huulille ja kyllä sitä jo ihan ammattilaisen elkein järsitäänkin... :D <3

   Poista
 3. Kysyn nyt noista kasvojenpuhdistusjutuista; onko sulla normaali-iho vai sekaiho? Siksi kysyn, kun mulla on sekaiho ja mietin, että olisikohan tuo E-vitamiinipuhdistus liian "tehotonta" tai tarkoitan, että T-alue on kiiltoon taipuvainen, niin puhdistaakohan tuo tarpeeksi? Noista kun ei saa mitään testereitä, niin siksi sinua vaivaan...

  Tuulia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on myös T-alue taipuvainen kiiltoon ja mielestäni tuos E-vitamiini puhdistus todella puhdistaa tarpeeksi hyvin. Tai sanotaanko näin että tuo puhdistaa meikin kun meikin todella tehokkaasti silti ihoa "kuluttamatta" ja kasvovesi viimeistelee hyvin pitämällä ihon mattapintaisena eli sekään ei kirvele eikä jätä ihoa kiiltäväksi. Käytin jossain kohtaa bodyshopin mattapinnan jättävää kasvovettä mutta se oli liian tujua iholleni.

   Poista