lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sleeping bag

Pähkäilin aiemmin täällä millä vauvan olisi hyvä nukkua kun peittoa ei alle 12kk ikäisille suositella. Sain parikin hyvää vinkkiä lukijoilta, mutta eräs ystäväni todella otti asian korvan taakse ja ratkaisi ongelmani. Hän muisti nimittäin vauvaa ihanalla "petit stellou"- merkkisellä unipussilla. Tämä niin kauniin yksinkertaisesti pakattu ihanan pehmeä luonnonvaalea pussi oli tälle tulevalle mammalle kuin unelmien täyttymys :) Niin tyylikäs ja tarpeellinen! 
Kyseisellä merkillä on kaikkea muutakin ihanaa mitä voisin lastenhuoneeseen kotiuttaa. Minä kun pidän kaikesta vaaleasta ja neutraalista mitä juuri heiltä löytyy. Hah, hauskasti löysin kuvan unipussista ja lastenhuoneestamme jo löytyvästä jääkarhun päästä ;)

4 kommenttia:

 1. Unipussissa nukkuivat molemmat poikani, se myös rauhoitti molempien rauhattomien unia ihan silminnähden. Hyvä lahja ystävältäsi! Ja onnea pienokaisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :) minulla on tosiaan aika ihania ystäviä <3 kiva kuulla, että unipussi on oikeasti hyödyllinen!

   Poista
 2. Osaatko sanoa saako näitä Suomesta mistään, vai ainoastaan tilattuna tuolta liikkeestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en valitettavasti ole Suomessa tähän merkkiin törmännyt. Itse ihastelinmnäitä juttuja vain Sveitsin "stockkalla" Globuksessa.

   Poista