maanantai 8. huhtikuuta 2013

Vauvan huone

Ensimmäinen kurkistus vauvan valmistuvaan huoneeseen. Tämän postauksen ytimenä on lähinnä esitellä minkä eläimen pää seinälle päätyi :) Jääkarhu voiton vei!
Muuten, keskimmäinen siili on minun vanha leluni! Tykkäsin pehmoleluista hirveästi ja muistan kuinka tarkoin valitsin tuon siili käsinuken Stockmannilta. Ihana, että oma poika pääsee leikkimään mammansa lelulla vaikkei poikia taida pehmot yhtä paljoa kiinnostaa ;)
La case de Cousin Paul valaisimet olemme saaneet jo viime syksynä lahjaksi ja siitä saakka ne ovat odottaneet pojan huoneessa sopivaa paikkaa. Pienempää lipastoa meillä olisi tarkoitus käyttää hoitopöytänä. Lipaston päällä olevassa kasassa on valmiiksi silitettynä mm. sairaalakassiin pakattavia vaatteita ja Benettonin vauvanviltti.
Lisäkuvia pienen huoneesta tulee kunhan saamme anopilta tilaamani virkatun maton lattialle sekä pinnasängyn ja lepotuolin paikalleen. P.s. vauva ei toki tule olemaan omassa huoneessaan pitkään aikaan vaan nukkuu meidän makuuhuoneessa. On silti kiva laittaa huone valmiiksi, jossa voi mm. vaihtaa vaippoja ja tietenkin säilyttää kaikki vaatteet ja tarvikkeet.

12 kommenttia:

 1. Ihanalle näyttää :) Meidän pojalla on noi samat kengät roikkumassa sängyn päällä :) Ne oli niin kivat ensikengät.. ( tosin kenkiä oli useammat erilaiset )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) multa taisi päästä ihan onnenkiljahdus kun avasin paketin ja näin nuo kengät :) Ottaisin mielelläni noita vaikka joka koossa, että voisi aina pitää pojan jalassa vaikka jalka kasvaisikin ;)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! =) On kyllä kiva idea, että vaavi saa leikkiä myös mamman vanhoilla leluilla. Meillä oli lapsuudessa myös jotain vanhoja nukkeja ja yleensä ne rösyisimmät oli rakastetuimmat. ;) Olihan niitä uusia pehmoleluja sitten pari jätesäkillistä. Varmaan vielä jossain äipän varastossakin tallessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) mulla ei löytynyt kuin tuo yksi tähän hätään, mutta siinäkin jujuna se lelun nimi minkä aikoinaan annoin ;) äidin mielestä mun oli ehdottomasti otettava tuo vauvan huoneeseen! hihi

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää, innolla odotan lisäkuvia :) Meilläkin on tulevassa vauvan huoneessa tällä hetkellä hoitopöytä, vaatteet, turvakaukalon ja välillä vaunujenkin säilytys, mutta nyt hän tietysti vielä nukkuu meidän makuuhuoneessamme. Sitten kun hän joskus muuttaa omaan huoneeseen, täytyy meidän keksiä uusi paikka mm. työpöydälle, hmmm. Tai sitten pitää hankkia isompi koti ;) Saako udella että mistä tuo kivannäköinen lipasto on? Meidän tarvitsisi saada vauvanvaatteille joku nykyistä parempi säilytyspaikka ja joku uusi kaluste niille on etsinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos :) kunhan huone saadaan valmiimmaksi laitan ehdottomasti kuvaa ja yritän jopa etsiä kamerani johdon, jottei tarvisi aina kotona vain iphone kuvia napsia ;) heheh meilläkin on siellä vielä turvakaukalo, sitteri ja vaunut. Nuo lipastot ovat ihan Ikean Malmia :) Päälle ollaan ostettu Ikeasta noihin valkoiset lasit, jotta pinta säilyisi parempana. Nuo on niin helpot ja yksinkertaiset, etten turhaan lähtenyt etsimään muualta!

   Poista
 4. Aaa, jääkarhu näyttääkin tosi hauskalta! Hyvä valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kieltämättä kaikki oli ihania, mutta jääkarhu pääsi meille :)

   Poista
 5. Ihana huone! :) Oletteko ostaneet pojalle sitterin? Itse odottelen esikoistani ja mietin, onkohan se tarpeellinen..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) olemme ostaneet Baby Björnin sitterin. http://livingadream3.blogspot.fi/2013/02/i-did-it-again.html
   Itse olen kuullut siitä vain pelkkää hyvää ja vauvat kuulemma viihtyy siinä hienosti.

   Poista
 6. Näyttää ihanalle :) Onko tuossa laatikossa värilliset pallolamput, oletko löytänyt ne mistä? :)

  VastaaPoista