lauantai 9. helmikuuta 2013

08022013Vapaapäivän asuna toimi taas tuttu ja turvallinen musta + valkosiniraita. Onneksi noita paljon käyttämiäni H&M:n "vahahousuja" saa myös mama- versiona eli tässä on jo sellaiset päällä. Vielä en ole yhtäkään äitiyspaitaa hankkinut, koska kaikki jää masun kohdalta lörpöttämään mutta katsotaan mitä tässä viimeisten vajaan 11 viikon aikana ehtii tapahtua ;)

Hiukset kaipaisivat jo omasta mielestäni kampaajan käsittelyä, mutta ajattelin odottaa raskauden loppuun ennen raitojen laittamista. Voi sitä onnenpäivää kun saa taas freesin lookin!

10 kommenttia:

 1. Onpas ihana asu ja suloinen maha!<3 Ystäväni raskaus on juuri 5pv lasketun yli ja hänellä maha kasvoi viimeisen kk aikana aivan huimasti, saa nähdä miten sinun käy ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos :)) jännä tosiaan nähdä miten omalla kohdallani käy ;) we'll see...

   Poista
 2. Ihana masu <3 <3

  Tänään juuri kävin kampaajan penkissä (ja mua ennen oli mama ystävä) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo, odotan innolla postausta sun uudesta lookista että mihinkäs päädyit ;)

   Poista
 3. Masua katselen täältäkin <3 Söppänä <3 Ja tyylikäs olet, kuten aina!

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea vielä pikkuisen odostuksen johdosta! :) Itsekin odotan ensimmäistämme. <3 Täytyy kysyä että oletko tosiaan pärjännyt melkein tähän asti ilman mama-farkkuja vai milloin siirrtyit tavallisista farkuista niihin? Itsellä on raskaus aika alussa, mutta tuntuu että farkut jo välillä kiristää inhottavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Onnea sinullekin hirmuisesti <3 Ostin nämä varastoon jo todella varhain ja otin käyttöön ainakin 2kk sitten eli about 5kk kohdalla, ellei jopa 4kk. Turha sitä on kärvistellä jos nappi painaa :D Vaikkei minullakaan ollut vielä tarve tuolle "mahakankaalle" niin oi sitä ihanuutta ettei ollut enää nappi painamassa ;)

   Poista

 5. Ihana masu <3 ja onnea pikkuisen pojan johdosta. Pojat on kyllä valloittavia tapauksia! Ja ihana tämä blogisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiva että pidät :) Masusta on kyllä tullut hyvin rakas, siellä on niiin tärkeä aarre <3 Pieni, mutta kovin riehakas poika! ;)

   Poista