lauantai 23. helmikuuta 2013

Just do it


Hiphurraa! Nyt on taas Elixian salikortti taskussa :) Muuttaessani takaisin Suomeen on ihana palata taas omiin vanhoihin rutiineihin. Uskomatonta miten tuollainen asia voi saada hyvälle tuulelle! Sitä kun on tottunut vuosikaudet käymään salilla on pieni ihminen erittäin onnellinen tiedosta, että heinäkuussa pääsee taas treenaamaan (siis mikäli raskauden jälkeen kaikki menee hyvin).
Geneven saleilla olevat törkeät hinnat saivat minut nimittäin jäämään kuukausiksi kotijumppaamaan.

Täytyy katsoa koska pääsen taas juoksumatolle, sillä olen kuullut ettei se olisi ihan suositeltavaa heti raskauden jälkeen. Onnellinen olen kuitenkin siitä, että pääsen tekemään edes jotain! Kuntoilu kun on oikeasti ihanaa terapiaa. Vaikka käyn joskus jumppaamassa ystävien kanssa, en ole valmis seurustelemaan juoksumatolla. Silloin on minun oma mietintähetki hyvän musiikin parissa.


Aloitan yleensä treenaamisen juoksumatolta. Juoksen n. 5km, jonka jälkeen menen bodypump tunnille  tai teen itsenäisen salitreenin. Riippuen seuraavasta treenistä juoksen joko enemmän tai vähemmän. Kunhan ei liikaa itseään väsytä, että jaksaa seuraavankin treenin vetää täysillä!
Spinningtunnit ovat myös suosikkejani. Hankittuani oikeat spinninkengät olen nauttinut tunneista entistä enemmän! Spinnailun jälkeen teen yleensä salilla jalka + käsitreenin.

Vielä on monta kuukautta treenauksen aloittamiseen, mutta taskussa oleva kuntosalikortti saa minut oitis hyvälle ja positiiviselle tuulelle. 


2 kommenttia:

 1. Salikortti tekee ihmeitä! <3

  Itse olen sairastellut flunssaa ja poskiontelotulehdust nyt joulukuun puolesta välistä ja treenitaukoa on ollut 10vk -.- jos sitä ensi viikolla olisi paremmassa kunnossa ja uskaltautuisi salille, toivossa on hyvä elää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, ikäviä tauteja nuo :( toivottavasti olet jo paljon paremmassa kunnossa, mutta älä silti kiiredi treenailun kanssa! viikko sinne tai tänne ;)

   Poista