maanantai 11. helmikuuta 2013

Nettishoppailua


Kiitos Stockmannin helmikuun kantistarjouksen, -20% normaalihintaisista muodin ja kodin tuotteista, pääsin taas rokottamaan lompakkoani ihan vaan syystä että oli mahdollisuus saada "halvemmalla". Itseasiassa ostelen aina Lexingtonin tai Gantin tuotteita vain kun on mahdollisuus saada ne hiukan edullisemmin kuin normaalisti. Onhan ne hinnat edelleenkin kalliita (jos oikeasti ajattelee mitä tuosta tyynynpäälisestäkin joutuu pulittamaan), mutta pienelläkin alella selviytyy tuhlausmorkkiksesta paremmin.
Meillä on kyllä pyyhkeitä ihan riittämin kotona, mutta kaikki on tuplana! Nyt tilasin siis pikkuiselle omat pyyhkeet, jotka oli tietenkin saatava ihanissa baby blue väreissä. Näin on helpompi erottaa mikä pyyhe on vain pikkuasukin käytössä ;)


Vauvan huoneeseen olen kaavaillut väreiksi vaaleansinistä, harmaata ja beigeä. 
Vaikka olen vannonut, että tähtityynyjä en meille osta enkä muutenkaan halua viljellä tähtiteemaa sisustuksessamme, on minun taivuttava perumaan sanani kun on kyse lastenhuoneesta. Mielestäni tähdet sopivat lastenhuoneen sisustukseen hyvin, kunhan pysytään hyvän maun rajoissa.

2 kommenttia:

  1. Tähdet sopivat todella lastenhuoneeseen täydellisesti <3 Pitäisi nyt itsekin hyödyntää tuo -20% ja klikkailla vihdoin tilaus stockalle :) Kivaa päivää murunen!

    VastaaPoista
  2. tähdet ovat lasten huoneessa ihania, ja muutenkin hyvän maun rajoissa toteutettuna :>
    Gantin baby blue tähtikuvioinen huopa/torkkupeitto lapsille on niiiiin suloinen, sellainen on joskus saatava itselle jos onni suosii ja lapsia saan (::

    VastaaPoista