keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Eames DSW


Näin viime viikon Suomi reissulla ystävääni, jonka kanssa intouduttiin puhumaan kyseisistä Eamesin tuoleista. Toisin kuin hän, en itse ole koskaan haaveillutkaan hankkivani tämmöisiä keittiöntuoleiksi ihan vain niiden kovan hinnan takia.Nyt kun vierashuoneemme on seissyt yli vuoden melko tyhjänä ja sisustamattomana olen ottanut tehtäväkseni sisustaa huoneen ennen lapsen maailmaan tuloa.
Koska kotonamme on jo paljon valkoista ja kaikki tuolit ovat Kartellin läpinäkyvää muovia, päätin etten tällä kertaa päädy turvalliseen valkoiseen. Siksi tilaukseen taitaakin lähteä tämä harmaa versio!


5 kommenttia:

 1. Mun himotus tuolit :) valkoisena tosin, mutta harmaat on myös kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) jäin nyt pohtimaan että tuo harmaa perus vai valkoisena sellainen käsinojallinen...hmm

   Poista
 2. Voih, rakastan nykyään aivan hurjasti tuota vaalean puun ja valkoisen yhdistelmää! Sopii kyllä tuon vaaleanharmaankin kanssa maniosti! Tosi vaikea yrittää suunnitella sisustusratkaisuja, kun tuntuu, että 5 vuoden sisään oma sisustusmaku on muuttunut jo moneen kertaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedän tunteen! itsellänikin tuntuu muuttuvan milloin mitenkin. tuntuu et tarvitsisi varaston jonne voisi laittaa hetkeksi jotain ja ostaa tilalle uudet :) Siksi tarvitaan mökki! :P

   Poista