tiistai 5. helmikuuta 2013

Silittämättömiä paitoja...


On se vaan todettava vihdoin ja viimein, että mun slim fitit kauluspaidat ei oikein enää meinaa mahtua kiinni. Se ei lienee mikään ihmettelemisen aihe tässä tilassa, mutta yllättynyt olen itse siitä että näinkin pitkälle selvisin!  Eilinen vapaapäivä täällä Genevessä menikin mm. kauluspaitoja pestessä. 

Vaikka pidän kovasti kauluspaidoista ja käytän usein sellaisia myös vapaa-ajallani (tosin rennompia malleja) ei minulla ole juuri hinkua 3kk päästä pukeutua näihin samoihin paitoihin. Aion nauttia kerrankin ihan vain rennosta pukeutumisesta! Sellaisesta mikä on vieläkin enemmän minua eikä business casual minua joka jää aina töistä helposti päälle. Kaikki varmaan miettivät, että nyt se puhuu verkkareista ja miehen t-paidasta ;) Ei sentään!


 Olen huomannut,  että viimeisimmät vuodet selaan kauppoja ja kiertelen Zarassa miettien joka vaatteen kohdalla "sopisiko tää töihin". Tuleehan siellä töissä vietettyä sen verran paljon aikaa, että ymmärrettäväähän se on kuinka paljon sinne miettii myös vaatetusta. Nyt kun ajattelen niin on se myös jokseenkin ahdistavan rajoittavaa!! Ei converseja, ei repaleisia farkkuja (ei farkkuja ollenkaan!) jne. 

Kasa puhtaita silittämättömiä paitoja...menossa laatikkoon lepäämään...odottamaan seuraavia työhaasteita määrittelemättömän ajan päästä. 


Mammaloma ja pukeutumisvapaus häämöttää jo lähiviikkoina!
P.S. en vieläkään voi uskoa, että MINÄ mammalomalle...näenkö unta?

4 kommenttia:

  1. Ei tuo on niin ärsyttävää! :D "Ihana paita!..... tää ei kyl mee töissä" ja next... Varsinkin nyt kun olen aloittanut toimistotyössä vaatekaappini huutaa työvaatteita, välillä on surkua jättää se ihana paita kaupaan vain koska se ei töissä mene ja nyt tarvitaan työvaatteita :D Nautippas mammaloman tuomasta pukeutumis vapaudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, tiedät siis tunteen ;) kiitos! odotan todella sitä pukeutumisvapaata aikaa :D

      Poista