keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Grey linen


Nyt kun täältä Genevestä ollaankin tulossa suunnitelmista poiketen takaisin Suomeen, on minuun puraissut älytön pesänrakentamistarve. Sisustaminen on ollut viimeisen vuoden ajan aikalailla katkolla kaiken muun kiireen lomassa, joten nyt kun asiat konkretisoituu on ihana päästä taas takaisin sisustushaaveilemaan!
 
 
 
 
Olen armottoman heikkona kauniisiin pyyhkeisiin ja lakanoihin. Minulle ei vaan kelpaa että vessan pyyhekoukussa roikkuisi "joku" pyyhe tai sängyssä olisivat vain "jotkut" lakanat. Tykkään, että kaikki on kaunista ja loppuun asti mietittyä. Eihän noita asioita näe kukaan muu kuin minä itse sillä harvoin vieraamme tulevat tarkastamaan makuuhuoneemme lakanoiden värin tai kylpyhuoneen tämän viikon pyyhkeet. Tärkeintä onkin, että nautin itse niistä kauniista tekstiileistä ja viihdyn kodissani. Onneksi myös mieheni arvostaa näitä ulkonäköseikkoja kotona.
 
Tilasin tällä viikolla ensimmäistä kertaa H&M:ltä pussilakanasetit. Toivottavasti nämä pellavaiset vaaleanharmaat pussilakanasetit vastaavat odotuksiani! Ainakin ylläolevan kuvan mukaan väri ja materiaali näyttää niin mielettömän houkuttelevalta, että harmittaisi suoraansanottua pettyä kun niin innolla odotan jo sukeltavani tuohon harmaaseen unelmaan.
 
 Onko teillä kokemuksia kyseisistä H&M pellavaisista pussilakanoista?
 

8 kommenttia:

 1. Ooh, ihanat kuvan perusteella ja materiaali todellakin näyttää houkuttelevalta! Voi pahus ettei Sveitsissä ole h&m home:a/nettikauppaa, oisin kyllä heti tilannut noi meillekin. Toivottavasti on hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella ettei tulisi pettymystä sillä ehdin jo ihastua niin :) Mikäli vastaavat odotuksia, täytyykö mun hakea sullekin omat? ;) vielä kun ehtii toimittaa tänne Sveitsiin tavaraa...

   Poista
 2. Mulla on H&M:ltä ihan peruspuuvillaiset harmaat lakanat, jotka ovat todella yllättäneet laadullaan. Pellavaisia tiedän monen sieltä ostaneen, ilmeisesti ovat nekin hyviä.

  Onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Olen iloinene että tulit kertomaan :) nyt odotan entistä enemmän pakettiani :))

   Poista
 3. Minulla ei pellavaisia ole, mutta satiinipuuvillaiset ja puuvillaiset ja kumpikin on kyllä ollut älyttömän hyvät! Ihan yllätyin ja kovin olen pitänyt :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpaa suosittelisit ennemmin, satiinipuuvillaisia vai vain puuvillaisia? Kummat kestää paremmin pesun ja käytön?

   Poista
  2. Itse pidän enemmän satiinipuuvillasta kun se on vähän "liukkaampaa" joten se on enemmän pesuja läpikäynyt ja oikein yvänä säilynyt! Puuvillainenkin on kestänyt oikein hyvin :) Kumpaakin voin suositella!

   Poista
  3. kiitos :) taidan ostaa myös satiinipuuvillaisia tyynyliinoja :P

   Poista