tiistai 12. helmikuuta 2013

I did it again!


Olen alkanut vihdoin pikkuhiljaa kartoittamaan mitä kaikkea tulevalle vauvallemme tarvitaan. Aikaisempaa kokemusta kun ei ole lainkaan on välillä vähän hukassa ns. tarvikelistan teon suhteen. Onneksi on ihania ja parhaansa mukaan opastavia ystäviä joilta voi kysyä neuvoa!

Tilasin joku aika sitten ylläolevan kuvan mukaisen Baby Björnin sitterin.  Suomesta kun ei löytynyt tuon väristä mistään niin erään ihanan kaverin avustuksella sainkin tilattua tuotteen Ranskasta ja vieläpä reilusti edullisemmin kuin mitä näistä joutuu Suomessa pulittamaan.
Minusta on kertakaikkiaan tullut aivan älytön nettishoppailija täällä asuessani. Työ kun vie niin paljon aikaa, että kauppoihin harvoin ehtii saatika jaksaa lähteä on nettishoppailu osoittautunut oikein oivalliseksi vaihtoehdoksi. Siinä kun heti näkee onko tavaraa saatavilla eikä tarvitse raahautua liikeeseen asti pettymään. Me likes!
Huomenna loppuviikoksi Suomeen! Palailen siis blogin pariin ensi viikolla. Pus!


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiva kuulla :) oli pakko tilata kun kuulinkin jo kehuja tuosta ;)

   Poista
 2. Hei, tosi ihana. Ootko jo päättänyt minkälaiset vaunut hankitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olemme jo hankkineet vaunut :) niistä postaus tulossa pian ;)

   Poista
 3. Löysin vasta blogiisi ja mukava lukea kirjoituksiasi, odotan esikoista ja hyviä vinkkejä olen saanut :) Samainen sitteri ollut myös itsellä mietinnässä, olisitko voinut laittaa tiedon mistä tilasit sitterin Ranskasta?

  -Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, kiva että löysit :) tilasin sitterin täältä, www.allobebe.fr, he eivät siis toimita Suomeen vaan tilasin sen asuessani vielä Ranskan puolella. Kannattaa selata myös saksalaisia nettikauppoja sillä heiltä varmasti löytyy myös Suomeen toimittavia.

   Poista