sunnuntai 10. helmikuuta 2013

My favorites


Töissä oli tänään sen verran rauhallista, että ehdin jopa täytellä kalenteriani :)
En ollut vielä tähän mennessä ehtinyt täyttää kaikkien läheisteni syntymäpäiviä yms. merkkipäiviä koko vuodelle, joten tänään sain rauhassa sen tehdä. Olen edelleen niin vanhanaikainen etten suostu paperiversiosta kalenterina luopumaan. Tykkään kirjoitella ja piirrellä juttuja. Minusta oli aina ihanaa koulussa kirjoittaa tunneilla vihkoihin ja piirtää erilaisia kaavioita.
 Okei myönnän, että tämmöisellä haaveilijalla saattoi välillä unohtua itse opettajan kuuntelu kun olin vain nenä kiinni vihkossani piirtelemässä ja tekemässä mitä milloinkin "tärkeitä" listoja.


Beige nahkakantinen Ordning & Redan kalenteri veti tällä kertaa pidemmän korren kuin LV. Haaveilin  pitkään ostavani joululahjaksi itselleni Louis Vuittonilta kalenterin, mutta kun satuin ennen joulua käväisemään O& R:n liikkeessä lähti tämä reilusti huokeampi vaihtoehto mukaani. 
Pradan lompakon ostin tammikuun New Yorkin reissulta. Mieheni nimesi kaverinsa kanssa sen jo liikkeessä ollessamme "mummolompakoksi". Huolimatta lynkkausyrityksistä kiikutin lompakon kassalle. Minulla oli jo hetken ollut etsinnässä musta lompakko kultaisilla yksityiskohdilla ja iloisena tuuletin löytäessäni täydellisen yksilön!
Louis Vuittonin avainpussukan sain vuosi sitten joululahjaksi mieheltäni. Se on ollut erittäin kätevä! Minulla on siellä mm. laastareita, i-pod shuffle + kuulokkeet sekä pieniä muistilappuja.


En ole ennen juonut kahvia...mutta kiitos Starbucksin alan pikkuhiljaa pääsemään kahvin makuun...Edelleenkään en ole juonut ihan vain tavallista kahvia vaan nauttinut lähinnä erilaisia kahvijuomia.
 Ehdoton lempparini Starbuksissa on Mocha Frappuccino. Ylläoleva marketeista löytyvä juoma muistuttaa sitä kovin.

6 kommenttia:

 1. Itselläkin pyörii aina mukana samat asiat laukussa, tosin avainpussi on vielä hakusassa ;> ehkä kesällä...

  Paperisesta kalenterista en halua luopua koska minusta on ihana kirjoitella erilaiset menot eriväreillä ja piirrellä hymiöitä yms hassua vihkoseen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivanpusseja on kyllä niin paljon erilaisia ihania :) haha, mullakin kalenteri on lähestulkoon kuin päiväkirja :D

   Poista
 2. En itsekään ole vielä raaskinut panostaa LV:n kalenteriin, ja edelleen on tämän vuoden kalenteri hankkimatta! Suomalaisessa ja Akateemisessa oli niin tylsän näköisiä kalentereita, etten halunnut ostaa niistä mitään. Joten täytyypä suunnata asap O&R:n liikkeeseen, sillä varmasti kivempia yksilöitä tarjolla! :)

  Ihana muuten tuo Pradan lompakko, eikä ollenkaan mummo! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aina pysähdyn siinä kohtaa kun mietin, että jaksanko tosiaan monta vuotta samoja kansia? Olis ehkä kiva jos sellainen löytyisi vaikka käytettynä.
   Hhahahah, ei mustakaan :) Tuo iso koko on kuulemma "mummomainen", mutta mitäpä miehet tajuaa kaikista niistä kantiskorteista ja tärkeistä kuiteista joita on ihan m-u-s-t kantaa mukana ;)

   Poista
 3. Tosi hauska yhteen sattuma, kahvin suhteen. Itse en ole ikinä pitänyt kahvista. Mutta yksi kerta vähän aikaa sitten maistoin mieheltäni juuri tuota Starbucksin kahvia. Olen jopa ostanut muutaman kahvin itsellenikin, pikku hiljaa siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa tosiaan ;) täytyy myöntää, että olen jopa välillä unelmoinut saavani tuota työpäivän aikana jo! :) apuaaa...

   Poista