sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Baby shower

Huh tämä viikonloppu on mennyt ihan sumussa! Nimittäin baby shower sumussa, jonka ihanat ystäväni minulle lauantaina järjestivä. Hihi, varmasti elämäni parhaimmat yllätysjuhlat ;)
Olimme sopineet ystäväni kanssa menevämme kaupungille lounaalle ja että hän nappaisi minut kyytiin tällä kertaa. Oveemme koputettiin ja juoksin yöpaita + sortsit päällä avaamaan ystävälleni ovea, jotta hän tulisi hetkeksi sisään kunnes saisin kiskottua housut jalkaani. Ovella oli kyllä ystäväni, mutta niin oli myös kaikki muut ihanat kukkien, pallojen, pakettien ja herkkujen kanssa odottamassa! Ihan älytön ylläri oli nähdä kaikkia ystäviä keitä en ole todella pitkään aikaan nähnyt sillä parikin heistä asuu myös ulkomailla. Uskomatonta, että eräskin ihana oli varta vasten saapunut Suomeen tätä varten.
Herkuttelimme kaikilla ihanilla herkuilla, juttelimme raskaudesta, vauvoista yms ja tytöt olivat järjestäneet myös pari ohjelmanumeroa :) Sain maistella ja arvailla pilttimakuja silmät sidottuina. Arvasin kaksi oikein viidestä...hehhee. Jokainen sai myös askarrella pienen kortin, johon oli mm. arvailtu vauvan syntymäpäivää, painoa ja pituutta sekä halutessaan kirjoittaa muita terveisiä. Nämä kortit sain säästettäväksi vauvan omaan kirjaan.
Lahjaksi sain niin kaikkea ihanaa ja tarpeellista! Poika sai mm. laatikollisen söpöjä vaatteita sekä itseneulotut lapaset ja sukat. Itsetehdyt jutut on niin parhaita! Hemmottelukorissa oli taas minulle shampanjaa, vartalorasvaa ja suihkusaippuaa sekä vauvalle vaaleansininen Pentikin nallukka pyyhe ja pupu. Miten olenkin juuri kyseistä nallukka pyyhettä hipelöinyt jo Pentikillä ;) Aivan älyttömän suloisia olivat myös värikkäät pehmokeilat sekä keilapallot, niin hyvä lahja pojalle eikä asuntokaan kärsi kun keilat kaatuu.
 Ihanat vaaleansiniset Elodie details merkiltä olevat tutti, tuttinauha sekä ruokalappu valloittivat "petit royal" tunnuksellaan! Body Shopin matkapakkaus tuli sopivasti lähteäkseen sairaalakassiin mukaan. Eikä suinkaan vähäisimpänä omien kenkieni kanssa matchaavat baby Converset! Kenenpä sydän ei sula vauvan ensikenkien edessä :)

Minulla on kertakaikkiaan maailman parhaat ystävät! Miten kaikki osasivatkin yllättää niin ihanilla, tarpeellisilla ja minun näköisilläni lahjoilla!
Iso kiitos rakkaille parhaasta seurasta, herkuista, upeista lahjoista ja kertakaikkiaan suunnattoman upeasta päivästä! Pus!

10 kommenttia:

  1. Ihan mahtava juttu, että järjestivät :) Siitä riittää hyvää mieltä pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin oli! ja oikeassa olet, hyvää mieltä on rinta täynnä :)) kertakaikkiaan!

      Poista
  2. Aivan ihania ystäviä! :) Nauti vielä loppuodotuksesta. Kohta sinulla ei ole aikaa enää tehdä asioita omassa rauhassa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. parhaita! :) kiitos, yritän nauttia :) Vaikkei se enää kovin helpolta tunnu...

      Poista
  3. Suihkut on kyllä ihania! :) Omistanikin jäi niin hyvät muistot... <3

    VastaaPoista
  4. Ihastelinkin sitä ihanaa kuvaa naamakirjassa. Sinä ja sun pieni masu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, masu näyttää pieneltä kun paitani on musta ;)

      Poista
  5. Voi miten ihanat ystävät sinulla! Meilläkin on pian siskoni baby showerit ja odotan jo innolla, että pääsen hankkimaan kaikkea suloista vaaleansinistä härpäkettä niitä varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tottatosiaan on :) Voi miten yllätyin kommentistasi! :)) seuraan blogiasi ahkerasti ;) täytyy sanoa että minäkin innostuin omistani niin että harmittaa etten voi järjestää kenellekkään baby showereita sillä kukaan ystävistäni ei ole tällä hetkellä raskaana :D

      Poista