keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hullujen päivien saldoa

 En kyllä onneksi luvannut kenellekkään pysyväni poissa Hulluilta Päiviltä vaikka olisihan sitä voinut kotiinkin jäädä tänään ;) Kävimme nimittäin heti 8 jälkeen mieheni kanssa herkussa ruokaostoksilla Jumbon Stockmannilla ja muistin juuri viime viikolla rikkoneemme astianpesukoneen tyhjennyksessä yhden teemalautasen. Jäin syrjään odottelemaan kun mieheni lähti hakemaan yhtä lautasta, kunnes haukankatseeni näki jotain! Nimittäin Lexingtonin lautasliinarenkaat, joita olin katsellut jo normaalihintaisina noin vuosi  sitten mutta jotka olivat loppuneet sillä aikaa kun jahkailin päätöstäni päiviä...
Nyt kun ne olivat vielä paremmalla hintalapulla varustettuna nappasin äkkiä 8 kappaletta kassalle ja pääsimme poistumaan koko kaupasta. Ei siis paha tuhlaus ja tyytyväisyys 100%!

Pellavalautasliinat H&M:ltä.

16 kommenttia:

  1. Ihanat on!
    Täällä kans onnistuneesti tähän asti. Kaksi oliivipuuta haettu, meni ehkä 5 minuuttia ;) Perjantaina onkin vähän hankala juttu, kun pitäs olla samaan aikaan töissä ja painaa nettitilausta menemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että en muistanu oliivipuuta eikä näin ollen tullut edes katsottua sitä livenä. No, jäipähän rahat säästöön ;) Eiköhän se perjantain nettitilauskin hyvin suju :)

      Poista
  2. Aivan ihanat! Löysin kerran nuo alesta, mutta mietin liian kauan ja jäin ilman...
    Kuule, mistä ostit Eamesn ihanan tuolin? Kannattaisikaan mun ostaa nyt Vepsäläiseltä, kun saisin vähän alennusta? Vai tilaanko? Vepsäläisellä tuolille jäisi hintaa 414e.

    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin tuolin täältä http://www.connox.com/index.html, joka on Vitran virallinen jälleenmyyjä ja DHL toi tuolin kätevästi kotiin saakka :) En voi kuin suositella!

      Poista
  3. Ostin samoja renkuloita viime syksynä pitkään niitä ihasteltuani, näyttävätpä ne hyviltä vaaleansinisen kanssa. Olisi ehkä pitänyt käydä Hullareilla hamstraamassa noita lisää, mutta yritän tehdä ennätyksen ja pysyä tänä vuonna poissa sieltä.. :D

    Kiitos muuten vinkistä Linumin pyyhkeistä, mietin lahjaa veljenpojalleni ja kävin tänään ostamassa sinivalkoraidallisen vastasyntyneelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minä ihastelin vissiin vähän liian pitkään ;) kiva jos vinkistä oli apua! toivottavasti lahja on mieluinen vastaanottajalle :)

      Poista
  4. Ihanat kerrassaan nuo Lexingtonin lautasliinarenkaat! Huomenna suunnataan taaperon ja mummin kanssa myös jumbon hulluille. Toivottavasti olisi vielä jäljellä noita lautasliinarenkaita. Etsinnässä myös 1v. lahja taaperon ystävälle. Saapa nähdä, millaisten kantamusten kera palataan. Luulen, että Herkku vetää jälleen pisimmän kynnen. :) Terkuin, Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olivat kyllä hyvä löytö! :) löytyikö kivaa lahjaa?

      Poista
    2. Löytyi lahja ja niin löytyi myös nuo lautasliinarenkaat ja muutakin mukavaa! :) - Heidi

      Poista
    3. kiva että niitä löytyi vielä :))

      Poista
  5. Tosi kivan löydön teit! Itsekin olen samanlaisia joskus ihastellut. Mulla kävi tuuri ja sain kuin sainkin tänään tilattua Tripp Trappin nettikaupasta, kun heti kahdeksalta klikkasin sen ostoskoriin, jee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, eikä rahaakaan tullut tuhlattua eilen juurikaan ;) Kiva juttu! Minäkin sain aamulla omani, jee :)

      Poista
  6. Huippulöydöt! Mahtavaa löytää jotain, mitä on aikaisemmin katsellut normihintaisena!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, hyvin vuoden odotus palkittiin ;) on se aina sellainen "voitto" jos tietää saaneensa edullisemmin jotain!

      Poista