torstai 21. helmikuuta 2013

Baby's first stuff

Jokaisella Suomen vierailuilla olen käynyt mamman kanssa keskustassa pyörimässä, shoppailemassa. Sitäkin aikaa oppii arvostamaan enemmän kun ei näekään enää joka viikko.
Tällä kertaa satuimme uteliaina KappAhliin tutkimaan newbie-mallistoa ja ihastuimme korviamme myöten tähän tyylikkääseen mallistoon. Newbie iski minuun ihan totaalisesti! Olen tykännyt tosi paljon Gapin vauvanvaatteista ja mm. Petit Bateau joka löytyy Ranskasta on myös mieleeni. Kuitenkin KappAhlin mallisto on hinta/-laatusuhteeltaan milteipä paras.
Vietimmekin mamman kanssa valehtelematta puoli tuntia hyllyjen välissä valkkaamassa vauvalle niinsanottuja sairaalastatulovaatteita. Ja hienot löytyikin! Olimme molemmat niiin tyytyväisiä :)

Benettonin beigen viltin ostin jo raskauden alkuaikoina kun en vielä tiennyt vauvan sukupuolta enkä osannut lähteä tyhjin käsin eksyttyäni vauvaosastolle ;) Se taisikin olla ensimmäinen ostokseni vauvalle.
Ruskovillan myssy on aivan ihana!
Luomupuuvillapöksyt sekä samasta materiaalista oleva tummansininen neulehuppari ovat kokoa 50. Asun alle tulee tietenkin vielä valkoinen body.
Pentikin halipuput ovat ihan suosikkejani! Äiti ostikin tulevalle lapsenlapselleen jo oman ensipupun harmaana. Se sopii pojalle ihanasti :) Tosin voisin haluta myös pari lisää samankokoisena sekä isompana. Laittaa niitä lastenhuoneeseen koristeeksi. Harmaita, beigejä ja vaaleansinisiä pupuja...
Toiselle mummille lähti tilaukseen asuun sopivat luonnonvaaleat neuletossut ja tumput. Ihana saada myös jotain oma tekemää!

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :) en malttanut kotona pitää näppejä erossa noista. voi kunpa saisin pukea pienen poikamme jo noihin <3

      Poista
  2. Oi ihanat vaatteet! :) ja tuo pentikin pupu on ihan paras<3 heti kun kuulin, että ystäväni on raskaana (ja alun "riskiaika" oi ohi, kotiutin kyseisen pupun odottelemaan pientä tulokasta!
    Nyt pienokainen on ollut täällä jo neljä päivää ja tänään sain kuulla pääseväni prinsessan sylikummiksi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanasti ajattelit heti ystävää <3 Onnea tärkeästä kummitehtävästä! Mulla on jo 3 kummipoikaa :)
      P.s. pupu on niin syötävän suloinen ja pehmeä että voisin ottaa itsellenikin unileluksi :D

      Poista
    2. Eikö moni äiti nukukin pehmolelun kanssa joitakin viikkoja ennen vauvan syntymää, jotta leluun tarttuu äidin tuttua tuoksua, joka sitten rauhoittaa pienokaista esim. pinnasänkyyn laitettaessa :) Mielettömän suloiset sairaalastatulovaatteet löysitte pikkuiselle :)

      Poista
    3. aijaa :) hihi, no sittenhän mulla on häpeilemättä oikeus nukkua pupun kanssa ennen vauvan tuloa ;)

      Poista
    4. Kiitos<3 Minulle hän on ensimmäinen kummilapsi joten innolla odottelen. Asuukin vain 8km päässä ;D nyt onkin hyvä syy shopailla lisää kaikkea ihanaa pikkuisella prinsessalle! ;> Kummilahjaa tässä pitäisi kehitellä :o

      Poista
    5. ihanaa miten innoissasi olet <3 susta tulee hyvä kummi!

      Poista
  3. Eksyin pitkästä aikaa blogikierrokselle ja herranjestas, sullehan on tapahtunut vaikka mitä sitten viime kurkkaisun! :) Paljon paljon onnea tulevasta pienokaisesta, ihania uutisia!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana Elina :) kiitos :)) olenkin odotellut sinun "paluuta" ;)

      Poista
  4. Suloiset vaatteet! Onko tuo ruskovillan myssy minkä kokoinen? :)

    VastaaPoista